Sorum var windows 8 kurulmuyor.

dertsiz adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
Eski bilgisayarımın hdd si bozuldu . Yeni hdd aldım. Windows 8 kuracam cd ile ama hangi cd takıtıysam belli bir süre okuyor dosyalar kopyalanıyorda biraz gidip hata veriyor . Usb den deniyim dedim direk windows not start dedi . Ben ne yapam şaştım kaldım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemim eski intel core 2 quad 2.4 ghz cpu 4 gb ram var wind 7 kuracaktım ama eba desteği yok . Bi bilen varsa ben nasıl windows 8 kuracam . Not: çoğu videoyu izledim derdime derman olan olmadı .

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,259
Eski bilgisayarımın hdd si bozuldu . Yeni hdd aldım. Windows 8 kuracam cd ile ama hangi cd takıtıysam belli bir süre okuyor dosyalar kopyalanıyorda biraz gidip hata veriyor . Usb den deniyim dedim direk windows not start dedi . Ben ne yapam şaştım kaldım .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistemim eski intel core 2 quad 2.4 ghz cpu 4 gb ram var wind 7 kuracaktım ama eba desteği yok . Bi bilen varsa ben nasıl windows 8 kuracam . Not: çoğu videoyu izledim derdime derman olan olmadı .
1. Neden SSD almadınız?
2. Ne hatası olduğunu adam akıllı söyler misiniz?
3. Sisteminizin özellikleri nedir?

dertsiz adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
40
SSD almamamın sebebi den 6 yıl hdd kullandım yeter bana . Hata dosyalar kopyalanıyora kadar geliyor %11 civarında dosya yok tekrar deneyin . Sistemim intel core 2 quad q8200 4 gb ram atı radeon hd2600 pro ekran kartı

aliyasiny65

Profesör
Reaksiyon puanı
2,277
SSD almak daha mantıklı bir hamle olurdu hdd bozuk olabilir veya iso dosyasıda sorunlu olabilir hddyi başka bir bilgisayara takıp hd tune ile taratın eğer sorun çıkmazsa iso dosyasını tekrar indirin microsoftun sitesinden