Sony'nin Yeni Kulaklığı MDR-EX33

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Kıyafetinizle beraber kullandığınız aksesuarlar da uyum arayan birisi misiniz ya da kullandığınız kulaklığın görünümü ve rengi sizin için önemli midir? Eğer bu sorulara cevabınız evet ise Sony'nin üretmiş olduğu MDR-EX33 modelli kulaklık tam size göre.

Sony'nin MDR-EX33 modelli yeni kulaklığı çok beğenilecek. Kulaklık biraz incelendiğinde kulağa takılan kısmının yumuşak bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. Bu yumuşak yapı sayesinde uzun süreli müzik dinlemeler de bile kulağınız rahatsız olmayacak. MDR-EX33 dışardan bakıldığında tıpkı küpe gibi duruyor. Gayet şık ve hoş görünen bu kulaklık piyasaya 6 farklı renkte sunulacak.

Eylül ayında Japonya'da satılmaya başlanacak olan kulaklığın fiyatı 22 dolar olacak. MDR-EX33'ün ülkemize ne zaman geleceğine dair henüz net bir bilgi yok ama geldiğinde bir çok insanın kulağında görebiliriz.

Yazan : Ferit TURNA
Bilgi İçin : Sony
SDN - ShiftDelete.Net

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
şık ve güzelmiş ama alırmısın diye sorarsanız; sanırım almam... Benim kulaklığım bana yetiyor :D

Teşekkürler Chi.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Rica ederim Red :)

Her ne kadar benim kulaklığım bana yetiyor desen bile, belki ilerleyen zamanlarda senin de kulağında görürüz. :)

F-rekans

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yeni çıkan sony ericsson telefonlarla beraber verirler belki...

Ben eskisi ile mutluyum... :)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Çok şık görünüyor. Elimde kullandığım kulaklık varken gidip almam ama eğer bir kulaklık alacaksam tercih edebilirim. Pembe olanını. :D

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Her zaman söylüyorum bundan başka kulaklık kullanmam. :)

11286038_0.jpg

Philips SHS4700