Sony'den Güncelleme Eleştilerine Yanıt Geldi

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sony Mobile Jelly Bean Bizi güncellenen bugün erken ve açıklamalarda bakılırsa planlıyor önceki sonrası , orada üzgün halk bir sürü anlaşılır vardır. Açıkçası, biz Xperia U, Xperia sola, Xperia miro ve Xperia tipo kullanıcıları JB güncelleme listesinde olmayan sinirli var. Daha sonra Xperia S kullanıcıların örneğin
Xperia J gibi diğer telefon ile karşılaştırıldığında pimleme düzen aşağıda daha düşük olan rahatsız vardır.

Çok resmi Sony Cep blog yazısı havalandırma bir çok olmuştur. Bu led Sony temsilcinize Anthony Sony'nin eylem ve kararları denemek ve açıklamak. Biz Sony nereden geliyor kullanıcıların görebileceği şekilde aşağıdaki yanıtları birkaç harmanlanmış var. Maalesef yanıtların hepsi mantıklı değil.

Örneğin, Anthony güncelleme yaparken "ekran çözünürlüğü, donanım platformu ve RAM" Tüm kabul edildiğini söylüyor. Xperia J Jelly Bean güncellenmektedir neden Xperia U ve sola gözden kaçan ve Xperia gitmek yeşil ışık aldı niçin bu açıklayabilir iken, o açıklamıyor. Neyse, Sony Cep temsilcisi aşağıda ne diyecek bakın.

Xperia U, Xperia sola, Xperia miro ve Xperia tipo Jelly Bean almıyor neden üzerinde:
Ekran çözünürlüğü, donanım platformu ve RAM: "Xperia yazılım deneyim kalitesi dahil olmak üzere bir dizi faktöre bağlıdır. Xperia go durumunda, bu kombinasyon JB olumsuz yönde etkilenmediği çalıştıran bir kullanıcı deneyimi anlamına bir şekilde bir araya geldi.

Ne yazık ki, Xperia tipo, Xperia miro, Xperia U ve Xperia sola durumunda bu durum böyle değildi - biz Ice Cream Sandwich onları tutmak için karar ".

Karar Xperia JB güncellemek için hangi olarak nasıl yapıldığı hakkında
"Bizim önceliğimiz vardır ve her zaman mümkün olan en iyi akıllı telefon deneyimini sunmak için, olacak - bu Android sürümünün geliştirilmesi yanında donanım, işlevsellik ve istikrar için muhasebe demektir.

Biz bu unsurlar arasında bir denge bulmak bizim 2012 portföyünün önemli bir kısmını, mevcut JB yükseltme yapıyoruz, biz yüksek sonunda sadece belirli modeller için yapmış olsaydı işlem biraz daha uzun sürer demektir.
Biz sürekli yeni / farklı Android işletim sistemi sürümlerine yükseltmelerini araştırıyoruz. Biz tarihler isabet eminiz her zaman olduğu gibi, biz sadece firma bilgileri paylaşacağız.

Biz yükseltme işlemi başlattığınızda biz yeni yazılımın çok iyi almak için yol aramak, normalde en yetenekli / yeni cihazlar ile başlamak anlamına gelir. Bir kez biz gerçekten bu yazılımın yeteneklerini uzatıyorsun memnun ediyoruz, sonra biz daha önce ürünleri kullanıcı deneyimi yeniden oluşturabilirsiniz nasıl bakmak başlar. Bu biraz daha fazla zaman alır ama biz nihai ürün açısından temettü ödeyen inanıyorum. "

Neden olan 2011 Xperia ailesi JB güncelleme olmayacak
"Xperia Arc S ICS ötesinde yükseltilmiş olmayacaktır bizim 2011 portföyünün bir parçasıdır. Bunun nedeni olarak - kullanıcı deneyimi bizim ürün geliştirme ve destek kalbidir; ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, biz onlar Jelly Bean yükseltilen karşı Ice Cream Sandwich kalması durumunda, bizim 2011 Xperia akıllı telefonlar için kullanıcı deneyimini üstün olacağı sonucuna ".

xperiablog

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Türkçe olarak ne demek istiyor yani?

Kısaca: 2011 Xperia alanlar kazığı yediniz.
2012 Xperia alanlar fazla sevinmeyin, Andorid 5 i ( şu limonlu bilmem ne versiyonu) göremeyeceksiniz.
Biraz pahalı ama 2013 model xperia alın biraz daha kazanalım, diyor.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
2011 xperia'lar zaten dünyanın güncellemesini aldı... Daha çok telefon satmak istiyorlarsa zaten güncellemelere bir yerde dur demeleri gerekiyor.

Doğru bir politika izliyorlar.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Benim Go ya marttan sonra jb gelecek deniyor. yanlış anlamadıysam :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
google translateyi bu güzel ve anlamlı türkçesi için tebrik ediyorum. senide bu anlamlı türkçeyi bize ulaştırdığın için tebrik ediyorum. sonyide ismine yakışır şekilde davranmadığı için tebrik ediyorum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ram pahalı bir komponent olmadığı halde üreticiler cihazlarda ramden kısıyorlar. sonra da rami bahane edip güncelleme vermiyorlar... bu sayede tüketiciler orta-üst seviye telefon almaya teşvik edilmiş oluyor. bu taktik işe de yarıyor. çoğu kişi 512 mb ramli telefonlar işini görecekken, 200-300 lira fazla verip 1 gb ramli telefon almayı tercih ediyor.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefon tavsiyeleri kısmında orta segment telefon önerisi isteyenlere xperia sola al çünkü jb gelcek diyenler söz sizde?Hadi onuda geçtim size uyup alanlar napsın yaktınız milleti:D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2011 xperia'lar zaten dünyanın güncellemesini aldı... Daha çok telefon satmak istiyorlarsa zaten güncellemelere bir yerde dur demeleri gerekiyor.

Doğru bir politika izliyorlar.
valla yazik sony ye
ayrica diger firmalar da sony gibi yapma biz guncelleme nedir bilemicez demektir
bence yaniliyorsun
ben sony nin para kazanamsini degil kendi cebimdeki cihazin performans ve yeniliklerine bakarim

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Telefon tavsiyeleri kısmında orta segment telefon önerisi isteyenlere xperia sola al çünkü jb gelcek diyenler söz sizde?Hadi onuda geçtim size uyup alanlar napsın yaktınız milleti:D

Satsın benim gibi ben İona Geçtim şimdide T 'ye geçmeyi düşünüyorum :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne yapacam ben s4 ü ya kesin 10 inç erkanla çıkar piyasaya verir 320*240 çözünürlük :D

Bu arada ionun ekranı samsung'un ekranından daha iyi :)

Sonynin bir tek televizyonunu kullanırım gerisi tırt:D 10 inç sende abartma 5 inç olcak ionda yanlış bilmiorsam 4.5 inç felan değil mi aynı şey :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Sonynin bir tek televizyonunu kullanırım gerisi tırt:D 10 inç sende abartma 5 inç olcak ionda yanlış bilmiorsam 4.5 inç felan değil mi aynı şey :D

4.6 diyorlar :D

İonun çözünürlük değeri 323 pp felan samsung 310 felandı sanırım son baktığımda :D

tekin1987

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arc s var bende ıcs den jelly ye geçmiyecek diyorsunuz jellyi verseler ne yazar ıcs doğru düzgün çalışmıyorki çogu insan şikayetçi bu işten sony ninde şikayetimizi yazcamız bir sitesi yok arkadaş telefonum hep sorun lu bıktım bu telefondan güya 2011 amiral gemisiydi özelikleri düşük olan telefonlar bile benimkinden daha hızlı açıyor her şeyi mübarek kaplumbaga sanki yeni düzgün çalışan bir güncelleme verselerde bizde telefonun keyfini çıkarsak artık diyorum

ıcs çıkalı çok oldu ama hala düzeltmediler fıttıracam yemin ederim

sonyden jb istemiyorum şu ıcs yi düzeltsin yeter güncellediğime bin pişman oldum . telefon 2.3.4 iken süperdi neden güncelledim bende bilmiyorumki bir an aldandım sitedeki yazılanlara lanet olsun yuklediğim güne

aynen televizyonu süper ama gerisi gerçektende tırt yani iyi saptamış arkadaş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arc s kaldırmadığını benim tipo kaldırıyor ama jelly bean yok

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
solaya mutlaka gelmelı ne demek 4.0 karar ya androıd dunyası sureklı guncellenıyor ve bu telefonun da en azından 4.1 alması gerek kaldıracak ozellıklere sahıp ...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
solaya mutlaka gelmelı ne demek 4.0 karar ya androıd dunyası sureklı guncellenıyor ve bu telefonun da en azından 4.1 alması gerek kaldıracak ozellıklere sahıp ...

Kardeş bence güncelleme almamasının nedeni çok satmasıydı. Android 4.1 gelseydi daha da çok satacaktı. Çünkü internette herkes Sola'yı öneriyodu güncelleme gelecek diye. Gelmeyince kimse şuan sola'dan yana değil. Sony Ayıp etti ama ben bunu unutmadım.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kardeş bence güncelleme almamasının nedeni çok satmasıydı. Android 4.1 gelseydi daha da çok satacaktı. Çünkü internette herkes Sola'yı öneriyodu güncelleme gelecek diye. Gelmeyince kimse şuan sola'dan yana değil. Sony Ayıp etti ama ben bunu unutmadım.
evet ben de alırke ozellıkle guncellemede onu acık dıye aldım . bır eksıklık olur gelmez anlarım da xperıa go dan ıyı bı telefon olmasına ragmen nıye gelmedı o kafa karıstırıcı.