Sony z3c elimde

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle bir soru ile başlamak istiyorum. İncelemeleri izlerken birinde telefonu tanıtırken ekrana iki kere dokunarak ekranı açtı sunucu z3cde.
Telefon suan elimde denedim olmadı. Bu özellik ayarlardan açılıyor mu? Yoksa böyle bir özellik yok mu? Ben mi yanlış gördüm? Telefonu daha inceleme fırsatım olmadı yarım saat kullandım. Gerçekten tutunca verdiği his cok hafif ve kaliteyi hissediyorsunuz. Geçiş ekranları aşırı hızlı. Z1 vardı bende genelde onla kıyaslama yapıyorum. Kullandıkça merak edenlere telefonla ilgili deneyimimi anlatırım. Soruma cevap vericek arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden.

Anlattığım inceleme linki : 3.35-3.50 dakika aralıgında iki kere tıklıyor açılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ibw0stCgxXc

Not : Yaşlı bi amca 1800 tl den teknosadan almış. Daha 4. günü turkcell bayisine vermiş telefonu. Anlamamış zor gelmiş kullanamamış yani. Kılıf ekran koruyucu bile almış bana geliri 1100 tl :D Telefonda bi kusur yok almadan önce baya bir inceledim :D Maşallah :) Herkese nasip olur almak inşallah

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Biraz öyle oldu :D kısmet

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende z1 kullanıyordum n11den aldım firma iyidi felan telefonun camı kırıldı garanti servisi yamuk yaptı şikayette bulundum z1 duyuryor hala şikayetin sonucunu bekliyorum

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Merhaba. Z2'de ekran ayarlarında "Uyandırmak için Dokunun" diye bir kısım var. Orayı işaretlemek gerekiyor. Z3C'de de muhtemelen aynıdır.

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eyvallah kardeşim yaptım

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
yalnız z1c'den daha ucuza giriş yaptı piyasaya bu telefon, 1999'dan girmişti z1c

SametOzgur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle bir soru ile başlamak istiyorum. İncelemeleri izlerken birinde telefonu tanıtırken ekrana iki kere dokunarak ekranı açtı sunucu z3cde.
Telefon suan elimde denedim olmadı. Bu özellik ayarlardan açılıyor mu? Yoksa böyle bir özellik yok mu? Ben mi yanlış gördüm? Telefonu daha inceleme fırsatım olmadı yarım saat kullandım. Gerçekten tutunca verdiği his cok hafif ve kaliteyi hissediyorsunuz. Geçiş ekranları aşırı hızlı. Z1 vardı bende genelde onla kıyaslama yapıyorum. Kullandıkça merak edenlere telefonla ilgili deneyimimi anlatırım. Soruma cevap vericek arkadaşlara teşekkür ediyorum şimdiden.

Anlattığım inceleme linki : 3.35-3.50 dakika aralıgında iki kere tıklıyor açılıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=Ibw0stCgxXc

Not : Yaşlı bi amca 1800 tl den teknosadan almış. Daha 4. günü turkcell bayisine vermiş telefonu. Anlamamış zor gelmiş kullanamamış yani. Kılıf ekran koruyucu bile almış bana geliri 1100 tl :D Telefonda bi kusur yok almadan önce baya bir inceledim :D Maşallah :) Herkese nasip olur almak inşallah
Ayarlar > Ekran > Uyandırmak İçin Dokunun Kısmını aktif ettiğin zaman çift dokunma ile ekranı açabilirsin

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hiç bi sıkıntı yaşamadım almayı düşünenler gözü kapalı alsınlar. Bende siyah rengi var. Z1deki kadar ısınmadı ve z1 göre kamerası daha başarılı. Telefon çok hafif bi his veriyor. Cam hissi zaten muazzam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim sen almışsın kullanıyosun hayırlı olsun. peki arkadaşlar sizce sonzy z3c mi lg g3 mü samsung s5 mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z3c yi dğerlerinden ( samsung s5ve lg g3 ) ayıran özellik ne ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yani her türlü z3c samsung s5 ve lg g3 ten iyidir ve gözün kapalı için rahat bir şekilde alıp kullanabilirsin diyorsunuz yani öylemi???