SmH51
Profesör
Arkadaşlar z3 mü almalıyım yoksa z2 mi? Özellik olarak incelediğim zaman arasında fazla fark yokmuş gibi görünüyor. Sizce değer mi z3 almak arasında 400-500 TL fark var. Görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.
Sony Xperia Z2 D6502 Beyaz Akıllı Telefon - kliksa.com
Al gitsin deymez diger fiyat farkına
Z2 de ısınıyor aslında
Note 4 teki N910H ile N910C arasındaki fark ile aynı fark. 6502 ler 3G 6503 ler LTE modelidir.sony lerin genel sorunu heralde bu ısınması
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sony z2 D6502
Sony z2 D6503 arasındaki ne gibi fark var acaba? Genelde bu ithalatlar D6502 oluyor galiba. Ama genel fark nedir?
Sony Xperia Z2 D6502 Beyaz Akıllı Telefon - kliksa.com
Al gitsin deymez diger fiyat farkına
Note 4 teki N910H ile N910C arasındaki fark ile aynı fark. 6502 ler 3G 6503 ler LTE modelidir.
Gardaş şunu belirteyim, z2 6503 olanı 4g, 6502 olanı 3g versiyonu.
Yorumlarda da sitedeki 6502 demişler.
Xperia ailesine tüm renkler yakışıyor. MOr bile alsan güzel duruyor.Galiba en iyi fiyat burada + 50 world puan veriyor.
Anladım.
Sizce renk olarak ne almalıyım. Bu zevk kişiden kişiye değişir ama sizlerin hoşuna giden renk hangisi?
Şimdilik 4G teknolojisine daha geçilmedi bildiğim kadarı ile onun için fazla önem arz etmiyor galiba.
İthalatçı firma garantili sony değil o yüzden bu kadar uygun sony garantililer 1500 den başlıyorHocam burdaki güvenilir mi, garantisi nereden ? İthalatçı firma diyor ama anlamadım. Sanırım şu an için en iyi fiyat burda ondan soruyorum.
Geldiği zaman ayrıntılı bir inceleme yazısı bekliyorum , bende almayı düşünüyorum...Görüş ve Önerileriniz İçin Teşekkür Ederim. Sony z2 yi aldım. Geldiği zaman görüşlerimi paylaşırım.
Ekli dosyayı görüntüle 11454