Sony Z1 KitKat güncellemesi Flastool programı ile ilgili. :(

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar netimde problem var tel'den yazıyorum hata hatırladığım kadarıyla conneting bellond diye bir hata olması lazımdı eve geçince tekrar denerim yazarım.Acaba dosyamı eksik diyorum ne dersiniz ? 4.3 yüklemesinde http://i.imgur.com/m8G6Db2.jpg bu resimde 2 dosya var ama benim indirdiklerimde 1 tane dosya var nerde hata yapıyorum arkadaşlar sizce Elusive; Bilgisayarım / C Sürücüsü / Flashtool / Drivers klasörü içerisindeki Flashtool-driver.exe'i kurdum Xperia Z1'ide seçtim. :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

flash tool güncelle

Eve geçince yeniden kurucam V.0.9.15 Değilmi son güncel olan ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam bende Flashtool 0.9.15 var senin verdiğin link'teki Flashtool-drivers-1.3 Sorun olurmu ?

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Hocam bende Flashtool 0.9.15 var senin verdiğin link'teki Flashtool-drivers-1.3 Sorun olurmu ?
ikisi farklı şeyler sen kur onu.
ama şimdi kurdum demişsin. demek ki başka bir hata. neyse sen verdiğim linktekini gene bir kur. daha sonra tekrar dene olmazsa hatayı yaz buraya yardımcı olalım.

55adige1919

Asistan
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=288507]Elusive[/MENTION] ve [MENTION=31217]pRo[/MENTION]Rat Arkadaşlar teşekkürler güncelledim başarı ile yanlız kabloyu takılı unutmuşum ses tusuna felan basmadım direk güncelledi inş bir sorun çıkmaz. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba 10 gün önce z1 aldim. 2 gün önce güncelleme yaptim. Telefon çalarken ses bazen kisik çikiyor bazen yüksek çikiyor. Ayarlarda ses parametresinde seçim yaparkende kisik veya yüksek çikiyor, bu problem ile karşilaşan var mi acaba? Bunun kit kat ile alakasi olabilir mi?

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
kitkattan olduğu kesin fakat neye göre çıktığını kimse bilmiyor. muhtemelen yakın zamanda bir fix patch çıkacaktır.