Sony XZ 7.0 Güncelleme Problemi

ErdemliGrup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabar dostlar ,

2 hafta önce arkadaşımın evkurdan aldığı Sony Türkiye garantili cihazını sıkıştığı için satın aldım.İnterentte birçok yere baktığımda 7.0 güncellemesi gelmiş fakat cihazımda kontrol ettiğimde 6.0 son güncel sürüm yüklü diyor.Sony destek uygulaması ve bilgisayar uygulamasından baktım yine aynı güncel diyor.Cihazda boş yer var tüm talimatları kontrol ettim.Bazıları bilgisayar uygulamasında onarma seçenekleri demiş ama bana pek mantıklı gelmedi.Kullanan arkadaşlar sizlere geldi mi teşekkürler.

Derleme No : 39.0.A.3.30

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Merhaba ... xz kullananlar klubunde sorunuzun cevabini paylasmistim ..pc inize sony companioni kurup yazilimi guncellediginizde 7.1 yuklenmis olacaktir telefonunuza.. sevgiler

ErdemliGrup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çözüm : Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunuyorum , Bilgisayara Xperia Companion programını yükleyip telefonu program ile bilgisayara bağlıyoruz ve onarma seçeneğinden telefonu sıfırlıyoruz. ( Telefon Sıfırlanıyor bilgilerinizi yedeklemeyi unutmayın ) Sonrasında Telefon 7.1.1 Olarak güncelleniyor. ( İşlem için telefonunuzun şarjı en %80 olmalı ve ortalama 1 saat kadar sürüyor )

İyi Günler.