Sony Xperia Z5

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ekli dosyayı görüntüle 12771Ekli dosyayı görüntüle 12771Ekli dosyayı görüntüle 12770Ekli dosyayı görüntüle 12771Ekli dosyayı görüntüle 12772Ekli dosyayı görüntüle 12769 Buyrun arkadaşlar. Diğer konuyu mobilden açtığım için sanırım bazıları fotoyu göremiyorum demişti. Teknoloji severler olarak merakla bekliyoruz..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 12773Ekli dosyayı görüntüle 12774

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ekli dosyayı görüntüle 12775

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Konuyu açmanızın sebebini anlamış değilim.Zaten haberde bütün fotoğraflar mevcut z5 kullananlar kulübü diye açsaydınız daha iyi olurdu.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Konuyu açmanızın sebebini anlamış değilim.Zaten haberde bütün fotoğraflar mevcut z5 kullananlar kulübü diye açsaydınız daha iyi olurdu.

kullananlar kulübü resmi tanıtımdan sonra açılabilir. Konuyu açmamım sebebi ise bir önceki açtığım konuya fotoları mobilden atmıştım, bazıları görünmüyor dedi. Bu konuyu pcden açtım ve yeni sızan fotolarıda ekledim. Yüzde 90 telefon böyle geleceği için paylaşmak istedim. Ne gibi bir art niyetim olabilir anlamış değilim

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
kullananlar kulübü resmi tanıtımdan sonra açılabilir. Konuyu açmamım sebebi ise bir önceki açtığım konuya fotoları mobilden atmıştım, bazıları görünmüyor dedi. Bu konuyu pcden açtım ve yeni sızan fotolarıda ekledim. Yüzde 90 telefon böyle geleceği için paylaşmak istedim. Ne gibi bir art niyetim olabilir anlamış değilim
Haberde fotoğraflar var zaten konuyu açtığınız zaman fotoğraflarda gözükmüyordu 1 tane hariç fotoğrafsız haber gazetedeki fotoğrafsız habere benzer içeriği görsel ile pekiştirmek daima iyidir. birde farklı bir z5'te bizi bekliyor olabilir tam garanti değil z5'in bu cihaz olduğu.

Mustafaline

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Haberde fotoğraflar var zaten konuyu açtığınız zaman fotoğraflarda gözükmüyordu 1 tane hariç fotoğrafsız haber gazetedeki fotoğrafsız habere benzer içeriği görsel ile pekiştirmek daima iyidir. birde farklı bir z5'te bizi bekliyor olabilir tam garanti değil z5'in bu cihaz olduğu.
haber dediğiniz sayfanın resmi haberi sanırım. ben onlardan önce açtım konuyu gece, haber de öğlene doğru çıkmış sonradan gördüm. işte fotoğları tapatalkdan göremeyenler varmış onlar için tekrar atayım dedim fotoları. bir de birkaç sızıntıda telefon gözüktü artık, umarım dediğiniz gibi olur da daha iyi bir tasarımla gelir. yoksa üstteki ve alttaki boşluklardan bende rahatsızım.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
[video=youtube;b50H78qufxo]https://www.youtube.com/watch?v=b50H78qufxo[/video]