Sony xperia z2 takılma sorunu

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba, Son zamanlarda Xperia z2 telefonumda arayüz geçişlerinde, Oyundan, uygulamadan çıkarken, ve film, video seyrederken donmalar gerçekleşiyor. Dead trigger 2, Asphalt 8 gibi oyunlardada kasma oluyor. Telefonda gereksiz bir çok uygulamayı sildim veya devre dışı bıraktım. Clean master, Avg gibi programlar da kullanmıyorum. yok mudur çözümü arkadaşlar ?

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gereksiz eklentiler veya launcher kullanımı,geçiş efektleri sebep olabilir. Ayrıca ayarlar > gelistirici seçenekleri > pencere,animasyon, gecis leri 0.5 veya kapalıya almanı tavsiye ederim. bu sekilde hızı ve stabilite artar.

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam launcher kullanmıyorum ama eklentiden kastınız bir örnek verir misiniz?

cuvaldız

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Telefonunu Sony PC Companion ile onar telefon kendine gelcektir önemli dosyalarını yedekleme yapmayı unutma

monstearsoul

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam launcher kullanmıyorum ama eklentiden kastınız bir örnek verir misiniz?
eklentiden kastım gereksiz widget veya görünüş amaçlı uygulamalar. ama dedigim gibi pencere animasyon gecis ayarlarını düşür eğer devam ederse dosyalarını yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına döndür

Furkangs381

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gereksiz eklentiler veya launcher kullanımı,geçiş efektleri sebep olabilir. Ayrıca ayarlar > gelistirici seçenekleri > pencere,animasyon, gecis leri 0.5 veya kapalıya almanı tavsiye ederim. bu sekilde hızı ve stabilite artar.
Dediklerinizi yaptım. Azıcık düzeldi sağolun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Telefonunu Sony PC Companion ile onar telefon kendine gelcektir önemli dosyalarını yedekleme yapmayı unutma

Yapıyorum hocam.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
bende sıkıntı o şekilde duzelmisti

Telefonun stabilitesine hızına falan etki ettiği yok.Animasyonlar kapanırsa veya animasyonun hızı düşerse sadece placebo etkisi yaratır. Psikolojiktir yani.Neredeyse 5.senesi olacak giriş seviyesi bir androidim vardı. Aynı etki bendede oluyordu.