Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yani web ve oyun icin z2 alirdim ben olsam. C4u gec bence hic dusunme. C5 ultrada guzel ama o selfi odakli bir model. Birde ara model. Yani z2 amiral c5u ve c4 ara model. Yani 6.0 z2 ye kesin gelir oburlerine belki. Isin birde teknik kismi var. Snapdrgon 801 ve dahili grafik islemcisi adreno 330 oyunlarda daha fazla uyumluluk sagliyor. Cunku androidde hersey ilkonce snpdrgn'a gore yapiliyor sonra oteki islemcilere portlaniyor. Bu nedenlede ben mediatek li cihazlari pek sevmem. Hee c4 c5u yerine sony m5 dusunursen ona birsey demem o cihaz guzel olmusa benziyor bi gelsinde bakicam ona. pek bi reklam yaptilar. Yani su sony modelleri icinden ben olsam z2mi m5 mi die dusunurdum. performans olarak birbirlerini aratmazlar m5te en cok merak ettigim kamerasi. O nedenle benim tavsiyem bekle m5i bir gor sonra bir z2 mi z3 mu m5 mi karar ver.