Sony Xperia Z2 mi, C5 Ultra mı, C4 mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alecont
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alecont

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Başlıkta belirttiğim 3 telefondan birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım? Genellikle oyun ve Web için kullanacağım.

po_tee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
c5 ultrayı bende begendım ama 2 gb ram ıle gelıyo cıhaz..sıstem bu ram ın 1 gb'ına yakınını kullanıyo..gerıye 1 gb kalıyo..<br>depolama 16 gb ıle gelıyo..sıstem yaklasık 8 gb ını kullanıyo..gerıye 8 gb kalıyo..<br>telefonun ozellıklerı yarıya dusmus oluyo..en azından 3 gb ram ıle gelseydı bu telefon efsane olurdu..<br>su an bende telefon almayı dusundugum ıcın z2 ıle c5 ı cok arastırdım..<br>z2 almayı dusunuyorum bende ..daha mantıklı gelıyo z2

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
M5?

Ya da Meizu MX5?

Daha mantıklı saydığınız cihazlara nazaran bu ikisini beklemek.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yani web ve oyun icin z2 alirdim ben olsam. C4u gec bence hic dusunme. C5 ultrada guzel ama o selfi odakli bir model. Birde ara model. Yani z2 amiral c5u ve c4 ara model. Yani 6.0 z2 ye kesin gelir oburlerine belki. Isin birde teknik kismi var. Snapdrgon 801 ve dahili grafik islemcisi adreno 330 oyunlarda daha fazla uyumluluk sagliyor. Cunku androidde hersey ilkonce snpdrgn'a gore yapiliyor sonra oteki islemcilere portlaniyor. Bu nedenlede ben mediatek li cihazlari pek sevmem. Hee c4 c5u yerine sony m5 dusunursen ona birsey demem o cihaz guzel olmusa benziyor bi gelsinde bakicam ona. pek bi reklam yaptilar. Yani su sony modelleri icinden ben olsam z2mi m5 mi die dusunurdum. performans olarak birbirlerini aratmazlar m5te en cok merak ettigim kamerasi. O nedenle benim tavsiyem bekle m5i bir gor sonra bir z2 mi z3 mu m5 mi karar ver.