Sony Xperia Z2 İncelemesi

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Sony'nin en yenisi, en güçlüsü Türkiye'de! Xperia Z2 geliştirilmiş performans ve suya dayanıklı kapalı yapısıyla dikkatleri çekiyor. Xperia Z2'nin ayrıntıları bu incelememizde.

Tıklayın!

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Sizde buna inceleme mi diyorsunuz yani çok gülerim eğer öyle ise ben bile bu telefonla ilgili birçok detayı bilirken kafamda bisey canlanmadı hiç bilmeyeni ne kadar tatmin eder muamma.Su geçirmeyen bir cihaz insan bi su testi yapar örnek ve karşılaştırmalı fotoğraf ve video çekimi koyar oraya hoparlör nasıl diye bi m8 le karşılaştırır hiç oyun oynanmadı ısınma sorunu var deniyordu bundan bahsedilmedi pil süresiyle ilgili gerçek değişik testler yok mesela cihaz uçak modunda son parlaklıkta şarjı bitene kadar kaç saat film yada oyun oynatıyor gibi.Telefonun malzeme nasıl çabuk çiziliyor mu alan kişi neye dikkat etmeli bundan da bahsedilmedi.Bu kadar konuşulup merak edilen telefon diyorsunuz 11 dk sadece teknik özellik ve tanıtım videoları gösterip geciyorsunuz o kadarını zaten bizde biliyoduk cidden şaka gibi inceleme olmuş.Bu şekilde yapacaksanız yapmayın daha iyi bence.Şu forumda takılan ve birkaç tanıtım videosu izleyen biri daha çok şey öğrenmiştir zaten videoda anlattiğinizdan önemli olan gerçek kullanıcı deneyimiydi oda maalesef yoktu.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Fiyatını hak etmeyen, dandik bir telefon. Ben bu fiyata alacağım telefonda Watch_Dogs'un ultra-yüksek kalitede yağ gibi akarak oynamayı isterim, çok daha sağlam olmasını isterim, pil ömrünün çok daha uzun olmasını isterim. Çok mu istiyorum? Evet, 2.199 TL vereceksem bunlar olmaz zorunda. Bunlar yoksa telefon dandiktir, işe yaramazdır.

Fiyatı 1.500-1.700 civarı olsaydı incelemede bahsedildiği gibi beğenebilme ihtimalim vardı. Malesef telefon manyaklarını heyecanlandıran cihaz olmuş, bilinçli kullanıcılar bu parayı bu telefona vermez.

AsDErA

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mussolini gardas sen hic SONY markasinin oyle saatlerce incelendigi bir site gordunmu?
Sony heralde bu tarz sitelere esantiyon gondermiyor ondandir.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=3]Berkin Bozdoğan[/MENTION] hocam sonynin tasarımları z ,z1 , z2 neredeyse aynı siyah olanları yanyana koysanız kendi üreticilerinin bile farkedemeyeceği kadar az geliştirme var tabiki yan taraflarını vs saymazsak. Ayrıca elimizdeki bir z2de 4k video çekimi yaparken 1.5dkdan sonra telefon ısındı 4k video çekimine devam edemez diye bir uyarı veriyor sizin başınıza geldi mi hiç?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bencede çok kötü bir inceleme inceleme bile denemez!!! Kullananlar alet yanıyor cayır cayır diyorlar bu konuya hiç değinmiyorsunuz üzerine sürahi ile su dökerek su geçirmezlik testi yapıyorsunuz!!
LG G3 z2den daha iyi olacak bence sony fanları kızabilir ama bu incelememe videosunda telefonu incelemedekleri için telefonun artı ve eksilerini göremiyoruz farklı forum ve inceleme sitelerine baktığınızda ne demek istediğimi anlayacaksınız.
SDN den ricam böyle kötü inceleme adı altında tafaflı paylaşımlarda bulunmamaları, zira son kullanıcıları taraflı ve yanlış yönlendirmelerde bulunmuş olacaksınız.
Bunu ancak reklam bölümüne koyabilirsiniz, keza reklamdan öteye geçmiyor.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=3]Berkin Bozdoğan[/MENTION] hocam sonynin tasarımları z ,z1 , z2 neredeyse aynı siyah olanları yanyana koysanız kendi üreticilerinin bile farkedemeyeceği kadar az geliştirme var tabiki yan taraflarını vs saymazsak. Ayrıca elimizdeki bir z2de 4k video çekimi yaparken 1.5dkdan sonra telefon ısındı 4k video çekimine devam edemez diye bir uyarı veriyor sizin başınıza geldi mi hiç?

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
@Berkin Bozdoğan hocam sonynin tasarımları z ,z1 , z2 neredeyse aynı siyah olanları yanyana koysanız kendi üreticilerinin bile farkedemeyeceği kadar az geliştirme var tabiki yan taraflarını vs saymazsak. Ayrıca elimizdeki bir z2de 4k video çekimi yaparken 1.5dkdan sonra telefon ısındı 4k video çekimine devam edemez diye bir uyarı veriyor sizin başınıza geldi mi hiç?

Hocam su dök üzerine sulu soğutma yapmış sony :P
Sizi kızdırmak için yazmadım alınmayın lütfen ama bahsettiğiniz ve diğer hiç bir soruna cevap bulamadığımız bir inceleme! olm(am)uş

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İnceleme gerçekten kötü olmuş. Dediklerinizin hepsini zaten biliyorduk. Kullanım'dan bahsetseydiniz.Hiç oyun performansından da bahsetmediniz.Tolgacem'den sonra incelemelerde bitti.Taraflı bir inceleme olmuş farklı sitelerde ki incelemelere baktığımda Z2'yi en çok beğenen siz olmuş oluyorsunuz buda bana ilginç geldi.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar kısa bir incelme olmuş ama editörün yorumu kısmın da "Önümüzdeki günlerde ise uzun kullanımda neler olduğunu sizlerle paylaşacağız." diyor. Bence bütün soruların cevabı o videoda gelecek. :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ciha piyasanın en iyisi bana göre ama o özelliğe o fiyat ona verene kadar 600 lira daha az verir z1 alınır:)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kulaklık? Yurtdışında kutu içeriğine dahil olan fakat nedense ülkemizde yerine dandik bir muadiline yer verilen ve almak isteyenlere 200 tl üstü bir fiyata satılan gürültü önleyicili kaliteli kulaklık setinin (MDR-NC31EM) eksikliği hakkında ne düşünüyorsunuz?

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Hocam su dök üzerine sulu soğutma yapmış sony :P
Sizi kızdırmak için yazmadım alınmayın lütfen ama bahsettiğiniz ve diğer hiç bir soruna cevap bulamadığımız bir inceleme! olm(am)uş

Yok hocam ne kızması bahsettiğim sorun çoğu kişide var sony xperia z2 4k hatası diye aratırsanız bazı sonuçlar çıkıyor kiminde 5.dkdan sonra kiminde 4. ,40dereceyi gören bile olmuş. Bizde hatayı vermesine rağmen sanki arkası 0 derece gibiydi hiç ısınma filan yoktu

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Çok bekledim Z2 yi beklerken G3 tanıtıldı ve çıkarılabilir batarya özelliği aklımı çeldi tasarımı güzel ekranı güzel derken G3 te karar kıldım eğer daha erken çıkmış olsaydı Z2 alırdım

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2.200tl verip de sorunlarla dolu telefon mu alacağım? Abi nasıl bir kafa bu Allah aşkına? Parayı çöpten mi buluyor bu millet telefon baştan aşağı hatalı üretim ürünü. Rezalet yahu. Anlaşıldı ya G3 ya da M8 e bakacağız.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ve sadece üstüne alınması gereken alınsın bu yazımı. Şimdi forumda birisi çıksa samsungun bir özelliğin savunsa hemen fanboy diyorsunuz. Ama affedersiniz de z2'yi de sanki babanız sony ceo'su gibi savunuyorsunuz fanboy da dedirtmiyorsunuz kendinize? Z2 S5'ten G3'ten M8'den farklı bir telefon DEĞİL. Aksine daha güçsüz işlemci kullanıyor ve kimse bunu konuşmuyor. Dahası telefon z1'e nazaran fazla bug ve lag yapıyor. Ve daha daha kötüsü tanıtıldıktan bu kadar sonra çıkması sorunlu olmasından kaynaklandı.i telefonun aşırı ısınmasından ve kameradan şikayetler vardı. Dediğim gibi yazım sadece sony'i babasının markasıymış gibi savunanlara.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bana Kalırsa Tasarım Olarak Sony Xperia Z2 Daha İyi

snowdrop

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yakında Z3 tanıtılacak, bende Z2 almaya hazırlanıyordum. Ne yapmalı? telefonumu da sattım . o kadarda bekleyemem. En iyisi gidip Z2 Yi alayım =)