Sony Xperia Z1 Compact mı iPhone 5C mi?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,uzun zamandır telefon almak istiyorum fakat ev masrafları derken bir türlü alamıyoruz.Fakat bu ay kesin gibi.Şimdi gelelim konumuza.

Aslında Z1 Compact alacaktım fakat aklım çok karıştı.Artık işin içinden nasıl çıkacağım bilemiyorum.iPhone 1399 TL yani hepsiburada.com'da ayrıca Sony Z1 Compact'da 1399 Lira.Ama aklım çok karıştı hangisini alacağım bilemiyorum artık lütfen yardım edin.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Iphone 5c pek tutmadi elden cikarmak ilerde sıkıntı olabilir iphone 5 bulursan o fiyata al diyecegim ama 5c alma o yuzden z1 c almalisin ben cok beğeniyorum zaten bu cihazi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
5c öneririm, Furkan telefon tutmamış demiş ama telefonun beğenilip beğenilmemesi önemli değil, 5den daha iyi diye biliyorum 5cyi ve ben tasarımını gayet beğendim.

Z1c sonuçta android bundan 3 yıl sonra ne hale geliceğini herkes biliyor o yüzden 5c öneririm.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Cihazın güncel kalmasını istiyorsan apple alacaksın. IOS 10 u görmez ama 8 ve 9. sürümlerle 2 sene rahat edersin.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Cihazın güncel kalmasını istiyorsan apple alacaksın. IOS 10 u görmez ama 8 ve 9. sürümlerle 2 sene rahat edersin.

Zaten her hangi bir android cihazın ömrü 2 yıl, 2 yıldan sonra kasma donma gibi sorunlar başlıyor.

İphonenin ömrü 4 ila 5 yıl arası kullanıma bakıma bağlı olarak değişiyor, zaten her güncellemeyi alıyor devamlı güncel kalıyor Android gibi olmadığı için bir yıl önce nasılsa bir yıl sonrada aynı olarak devam ediyor aynı Windows phone içinde geçerli bu son sözüm, kısaca uzun ömürlü cihaz istiyorsa 5c, Android ve daha iyi kameraya sahip Z1c istiyorsa ki 5cnin kamerasıda gayet iyi Z1c alabilir.

famas154

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baktın ios 9 kaldırmıyo mu . 2 jb
atar mutluluklar dileriz

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Olmadı ios 9 kasarsa 2 jb atar mutluluklar dileriz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Forumda bazı modlar androidi savunurken bazıları da fena ios diyor. Birgün kendilerini karşılıklı bir münazarada görmek isteriz. Aydınlatın bizleri yetkililer.

iso1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ağustos ayındaki konuya yorum atmışsınız tebrikler :)