Sony xperia z hakkinda

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sss90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sss90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MERHABA;

Xperia z kullanıcısıyım cihazı 1 hafta önce yeni aldım ve suda 2 kez su geçirmezlik testi yaptım sorun çıkmadı.

benim sormak istediğim soru şu telefonu şarja taktığımda su geçirmez kapak şarj aletinin kablosu altında katlanarak eğiliyor haliyle şarjdayken .Kapak sağlammıdır yani kopma falan olurmu öylede su geçirirmi bu konuda telefonun uzmanlarından bir bilgi almak istedim yardımcı olursanız sevinirim...

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
xperianın şarj kapağı ne kadar açılırsa açılsın kapandığında sızdırmazlığından bişey kaybetmez, ancak endişelerin varsa benim çözümü tavsiye ederim, telefona dk26 şarj docku aldım ve kapak açmadan şarj ediyorum

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Çok uzun bir süreden sonra 1.5 - 2 yıl gibi bir süre sonra açıp kapatmaktan kapakçıkların özellikle kulaklık ve şarj girişlerinin deforme olabileceğinden söz ediliyor fakat benim elimdeki Znin kapaklık gayet sağlam pek sanmıyorum deforme olacağını dolayısıyla da su da geçirmeyecektir fakat bende Şarj docku aldım kapakçıkları açmadan daha rahat bir şekilde şarj ediyor sanda öneririm