Hangi konuda daha iyi açıklarsan sevinirim (Genelde sony hakkında tasarım olarak beğeni toplamıyor fakat ben tasarımı seviyorum benim için önemli olan kararlılık performans ve dinamik bir telefon) (Huawei hakkında performans olarak çok bilgim yok fakat yeni noda olan çentikten dolayı beğeni topluyor)Huawei p20 lite alabilirsiniz daha iyi
Hem tasarım olarak çok iyi. Ve performans olarak da az da olsa önde bana göre. Kamera olarak eşitler ama huaweinin kullandığı kamera yazılımı fotoğrafları güzelleştirmekte o yüzden bana göre yine önde.Hangi konuda daha iyi açıklarsan sevinirim (Genelde sony hakkında tasarım olarak beğeni toplamıyor fakat ben tasarımı seviyorum benim için önemli olan kararlılık performans ve dinamik bir telefon) (Huawei hakkında performans olarak çok bilgim yok fakat yeni noda olan çentikten dolayı beğeni topluyor)
Cevabın için teşekkürler ARKADAŞLAR YORUMLARINIZA HALA AÇIĞIMHem tasarım olarak çok iyi. Ve performans olarak da az da olsa önde bana göre. Kamera olarak eşitler ama huaweinin kullandığı kamera yazılımı fotoğrafları güzelleştirmekte o yüzden bana göre yine önde.
Nedenini açıklar mısın?Bence p20 Lite
Nedenini açıklar mısın?[/QU
Ekran gövd e oranı %69 olan telefonun daha tipinde hayır yok ve anlatmaya üşeniyorum.
Sony Xz1 tabiki. P20 Lite dediğiniz nedir ki? Yarın öbürgün kısıtlı performanstan pişmanlıklar içersinde bırakacak telefona Xz1'den daha fazla para vermenin manası yok. Bir telefonda her şey sadece tasarım değil. Snapdragon 835 işlemci platformu bulunduran cihazı bu nedenle esgeçmek mantıksız olur. Özellikle bu dolar kuru durumundayken.Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum kararsız kaldım fikrilerinizi ve düşüncelerinizi açıklayarak yazar mısınız? Teşekkürler
Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum kararsız kaldım fikrilerinizi ve düşüncelerinizi açıklayarak yazar mısınız? Teşekkürler
Bu benim şahsi fikrim yukarıdada belirtmiştimYa nasıl P20 Lite'ın daha performanslı olduğunu soyleyebilirmisiniz acaba?
Xz1 var ya Xz1 , P20 Lite değil P20 'nin kendi işlemcisi ile kafa kafaya.
Sadece işlemci farkı varXZ1'deki Snapdragon 835 P20 Lite' daki Kirin 659'u 3 e katlar yapmayın... P20 Lite daki işlemci rezalet
Sadece işlemci farkı var
Sana katılıyorum her iki telefon farklı konularda birbirini geride bırakıyorEvet fakat bu telefonlar arasında işlemci olarak ciddi fark olduğunun açıkça belirtilmesi gerekir.. Arkadaş yanlış bir seçim yapmasın.. İki telefonada baksın istediği özelliklerde en iyi olan telefonu alsın
Kesinlikle..Sana katılıyorum her iki telefon farklı konularda birbirini geride bırakıyor
Ama bu iki telefonun yerine Zenfone 5 de ala bilir
Bu fiyat bandında lg g6 ve xiaomi nin bazı telefonlarıda varKesinlikle..
Zenfone 5 de alınabilir
XZ1 Ve P20 Lite 2600 bandında oldukları için ben 2800 Bandındaki HTC U11 i öneririm
xz1 de kronik sorunlar var ama illaki ikisi arasında seçim yapacaksan xz1Arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum kararsız kaldım fikrilerinizi ve düşüncelerinizi açıklayarak yazar mısınız? Teşekkürler
nokıa 8 in ön ve arka kamerası hakkında detaylı bilgiye sahipseniz paylaşabilir misiniznokia 8 e ne dersin 2150 tl suan xz1 2750 tl 600 tl cebine kalir