- Reaksiyon puanı
- 23
Sony xperia xz1 mi s7 edge mi?
Son düzenleyen moderatör:
Mesla???S7 edge çoğu konuda daha iyi
TasarımMesla???
Kamera konusunda kesinlikle xz1 ayrıca pil süresi olarakta ekrandan kaynaklı olarak hemen hemen eşitler.S7 Edge
---- Mesajlar birleştirildi ----
Tasarım
Ekran
Pil
Kablosuz Şarj
Kamera
Arka kamerada kesinlikle S7 Edge ön kamerada XZ1 bir tık iyi olabilir.Batarya konusu eşitlenmiyor maalesef arada 1000Mah var S7 Edge net daha iyiKamera konusunda kesinlikle xz1 ayrıca pil süresi olarakta ekrandan kaynaklı olarak hemen hemen eşitler.
Ayrıca xz1 performans olarak çok daha önde. Eğer ki illa tasarım istiyorsanız g6 daha mantıklı...
Xz1 islemco olarak daha iyi s7 edge den ama ekran kalitesi daha geride ben xz1 oneririm 2000 tl bulabiliyoesun suanSony xperia xz1 mi s7 edge mi?
Kamerası falan dahamı iyi yani alıyımmı senceS7 edge çoğu konuda daha iyi
S7 nin son güncellemeleri gelecek. Samsungda güncellemesi biten telefon kullanıcıyı üzer. Eğer xz1 sevilmezse g6 alınmalıArka kamerada kesinlikle S7 Edge ön kamerada XZ1 bir tık iyi olabilir.Batarya konusu eşitlenmiyor maalesef arada 1000Mah var S7 Edge net daha iyi
Performans anlamında evet XZ1 önde ama S7 Edge de gayet performanslı yeterli olur.Tasarım konusunda ben S7 Edge'in çok ileride olduğu fikrindeyim(LG G6'dan da)tabi tasarım göreceli o ayrı
Sony xperia xz1 mi s7 edge mi?
Ekran kalitesi olarak çok daha iyi bir de kamera özellikleri olarak da öndeKamerası falan dahamı iyi yani alıyımmı sence
Bro iyi bi teleofon öner ya yarın peşin paKesinlikle s7 edge tavsiye ederim. Sony xz1 çok kronik sorunlu bir telefondur. Fiyatının düşük olmasının sebebi budur.
Sony xz1'in ekranında çizgi sorunu var. Çoğu kimse bu sorun yüzünden sıkıntı çekiyor araştırabilirsiniz.
Ses seviyesi azdır.
Sinyal çekim gücü diğer telefonlara göre daha azdır.
Kamera olarak s7 edge'nin gerisindedir. Zamanında bizzat deneyimledim.
Herşey donanım değildir. Lakin s7 edge'nin donanımı eski sayılcak donanım değildir.
Bro iyiyKesinlikle s7 edge tavsiye ederim. Sony xz1 çok kronik sorunlu bir telefondur. Fiyatının düşük olmasının sebebi budur.
Sony xz1'in ekranında çizgi sorunu var. Çoğu kimse bu sorun yüzünden sıkıntı çekiyor araştırabilirsiniz.
Ses seviyesi azdır.
Sinyal çekim gücü diğer telefonlara göre daha azdır.
Kamera olarak s7 edge'nin gerisindedir. Zamanında bizzat deneyimledim.
Herşey donanım değildir. Lakin s7 edge'nin donanımı eski sayılcak donanım değildir.