Sony Xperia XZ

sekerlibira

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Note5'im var Sony ile değiştirmeyi düşünüyorum Z5 Premium veya XZ ile.
Xperia XZ kullanan var mı önerir misiniz ve artıları eksileri nedir ?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
XZ daha iyi bir cihaz ama bana kalırsa Note 5 den en az S835 li bir cihaza geçilir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 5, Z5 Premium'dan daha iyi bir cihaz. İşlemcisi daha sorunsuz. Kamerası daha başarılı.
Note 5'den XZ'ye geçebilirsiniz (aslında geçmek bence gereksiz) fakat XZ fiyatına S7 varken ben S7'ye geçerdim. S7'den daha güçlü ithalatçı garantili olarak Xioami Mİ6 veya biraz üstüne One Plus 5'de olabilir.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Z5 ile degistirme kullanici sikayetleri cok fala ayrica note 5 ile xz yi bir karsilastirip yorum yapayim
--- Gönderi Güncellendi ---
Ben sirf suya ve toz dayaniklilik var diye xz yi secerdim ama s7 cok daha iyi bir alternatif

yasib çetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
note 5 hala çok güzel bir telefon xz nın tasarımı seni üzebilir tavsiyem seneye note8 al fiyatı düşer zaten alcam mutlada dersen z5p geçme xz tasarımı hoşuna giderse al ya da s7 en iyisi.

ozgun7

Doçent
Reaksiyon puanı
107
Z5 i boşver. XZ de zaten ois falan yok diyaframi da yuksek. O fiyata s7 alınır da xiaomi mi6 daha mantıklı bunlara göre

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
Xz de ois yok ama kendi yazilimlari ile yaptiklari sabitleme mevcut ..is icin kullaniyorum ... ve ben gayet memnunum xz den .. yazilim olarak s8 den daha akici , guvenlik guncellemeleri daha hizli , muzik s8 den daha dusuk ses seviyesinde ama daha kaliteli ses veriyor mesela

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
Xz de ois yok ama kendi yazilimlari ile yaptiklari sabitleme mevcut ..is icin kullaniyorum ... ve ben gayet memnunum xz den .. yazilim olarak s8 den daha akici , guvenlik guncellemeleri daha hizli , muzik s8 den daha dusuk ses seviyesinde ama daha kaliteli ses veriyor mesela

S8den daha akıcı?

despotango

Asistan
Reaksiyon puanı
34
S8den daha akıcı?
S8 de akici tabiki ama cok nadir de olsa lagler olabiliyor ..en azindan benim s8 imde facebook ve menu gecislerinde kasilmalar olabiliyor.. rahatsiz edici duzeyde degil..ama xz'yi yaklasik subattan itibaren kullaniyorum hic lag veya buna benzer bisi yasamadim .

mia.wallace

Doçent
Reaksiyon puanı
230
S8 de akici tabiki ama cok nadir de olsa lagler olabiliyor ..en azindan benim s8 imde facebook ve menu gecislerinde kasilmalar olabiliyor.. rahatsiz edici duzeyde degil..ama xz'yi yaklasik subattan itibaren kullaniyorum hic lag veya buna benzer bisi yasamadim .

Facebook kullanmadigim icin ve menu gecislerinde lag yasamadigim icin birsey diyemiyicem

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
XZ çok güzel ve seri bir cihaz ben 2 ay kadar kullandım ama note5'ten geçecek birine xz premium öneririm, 2 aydır da onu kullanıyorum kesinlikle mükemmel olmuş.

yx105lmazturktuna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuan XZ kullanıyorum ve mükemmel derecede iyi kamerasını İphone 7 Plus ile karşılaştırdım büyük oranda fark attı diyebilirim. Geçen hafta su altında deneme fırsatım oldu. Hiç bukadar iyi ve net çekiceğini beklemiyordum. Fotoğrafçılıkla uğraşan biri olarak tavsiyem kesinlikle Sony Xperia XZ alman.

lgsever

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
Sakın z5 almayı düşünme sd 810 ile sucuk oişirirsin artık sonynin en şikayet alan modeli xz prem. e geçebiliyorsan ona geç efso olur ama s7 varken xz alma bence

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
Hocam Note 5 iyi bir cihaz aslında ya. ama madem böyle bir niyetiniz var,bildiğim kadarıyla sony z serisini bitirdi. z5 güçlü bir cihaz. güncelleme desteği ya kesildi ya da kesilecektir yani xz daha güncel bir telefon ben xz öneririm. güncel olması önemli değil diyorsan z5 premium.