Sony Xperia XZ mi LG G5 mi?

Sony Xperia XZ mi LG G5 mi?

• Sony Xperia XZ

Kullanılan: 7 70.0%
  • LG G5

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Lg g5 te ghost screen kronik hatası var. Eğer senin için çok önemli değilse alabilirsin
Yok sorun olursa senın için Xz alırsın. Zaten performans anlamında neredeyse aynılar. Fotoğraf konusunda Lg g5 bir tık daha önde. Video konusunda ise Xz önde.
İçinin rahat etmesi içinde youtubede tonlarca video var bakıp daha net kararlar verebilrsin.
Bu arada ben 6 aydır Lg g5 kullanıyorum

Fatih Enis Balmuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ghost screen çok bir sorun olmaz sanırım ama xz bana iyi geliyor lg g5 te bataryanı çıkması avantajı var. He birde xz de 3 gb ram g5 te 4 gb ram var bu 2 veya 3 sene sonra bir etki edermi telefonun hızına?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Ghost screen çok bir sorun olmaz sanırım ama xz bana iyi geliyor lg g5 te bataryanı çıkması avantajı var. He birde xz de 3 gb ram g5 te 4 gb ram var bu 2 veya 3 sene sonra bir etki edermi telefonun hızına?
Ramın fazla olması az olmasından iyidir. İlla ki bir yararını görürsün. Ama tarafsız olarak bakarsak Sony daha uzun ömürlü olabilir. Çünkü lg nin geçmişi o kadar da parlak değil. Lg almak bir nevi risk almaktır. Ben ucuz olmasından dolayı almıştım. Ama şuan Tr garantili Xz ileg5 arasında çok fazla fiyat farklı yok. Yani içine sinerse g5 sinmezse xz alabilirsin