Sony Xperia U RAM ve GPU hakkında soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan maedh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

maedh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar,
ben de xperia u almak istiyorum ancak öncesinde size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

ilk olarak cihazı mediamarkette inceledim ram 380 küsür mb gösteriyordu. Eğer sony centerdan alırsam gerçek değeri olan 512yi gösterir mi?
ikincisi gsmarenada cihazın gpusu mali400mp yazıyor ancak bazı sitelerde db8500 yazdığını da gördüm. Yine aynı şekilde sony centerlarda satılanlar hangisini kullanıyodur? bildiğim kadarıyla mali400mp daha iyi.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
selam arkadaşlar,
ben de xperia u almak istiyorum ancak öncesinde size bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim.

ilk olarak cihazı mediamarkette inceledim ram 380 küsür mb gösteriyordu. Eğer sony centerdan alırsam gerçek değeri olan 512yi gösterir mi?
ikincisi gsmarenada cihazın gpusu mali400mp yazıyor ancak bazı sitelerde db8500 yazdığını da gördüm. Yine aynı şekilde sony centerlarda satılanlar hangisini kullanıyodur? bildiğim kadarıyla mali400mp daha iyi.

Evet U mali400 ü kullanıyor ancak ram zaten tamamını göstermez ben Xperia S kullanıyorum onda bile 1GB ram göstermiyor zaten 512 mb ram varsa 300-350 arasını sistem kullanıyor bu gayet normal sony centerdan da alsan bir şey degişmez yani :)