Sony Xperia U mu, Samsung Galaxy W mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKDASLAR bende sony Xperia U almayı düşünüyorum sizce almalımıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben derimki xperia u 10 numara telefon kullanıyorum ve gayet memnunum

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sar değeri problem değil ise kesinlikle u

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Galaxy W kullandım gelmeyen güncellemeler vs bir zaman sonra kasmalar şarjı çok çabuk bitiyor..Ve şuda var tabi android sistemli bir telefon alacaksan ramı 512den fazla olması lazım.. Galaxy W önermem Sony kullanmadım bilemicem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abicim xperia u da aşırı şebeke sorunu var ben derimki sakına xperia u alma ben aldım sorunu servis bile çözemiyor. googleye gir ixperia u şebeke sorunları de araştır. emin ol almazsın birde sony kendi sitesinde bunun için tam 200 adet şikayet bulunmakta. hiçbirinede çözüm üretmemişler. kardeşim parana yazık asla tavsiye etmem....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
güvenli bende ordan aldım
ve hiçbir sorun yok telefonda bide BOX uygulaması var onun sayesinde 50 GB depolama veriyor (sınırsız)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım ben ikisinide aldım samsung galaxy wonder mercedesse sony xperia u ferrari :) samsungun özellikleri kağıt üzerinde oyunlarda felan paso kasıyo rehbere girerken bile kasıyo sony de hiç bi sıkıntı çekmedim zaten her türlü tercihin sony xperiya u olsun ama xperia nın eksilerini de söyleyim onu bilerek al ekranın eni biraz dar msj yazarken çok rahat olmuyo hafızası 8 gb 4 değil 2 4 bellek 2 uygulama 2 cihaz olmak üzere toplam 8 gb dır kullanmış biri olarak söylüyorum alan kesinlikle hafızada bi sıkıntı yaşamaz rahat yeter

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bak kardeşim xperia u kullanıyorum. Telefondan memnunum. şebeke çekmiyor wifi çekmiyor hikaye bunlar. ta kendi wifi'me komşunun evinden bağlanabiliyorum. Şebekenin çekmemesi benim avea ile alakalı. avea zaten sorunlu bir operatör.

Bu arada android telefon alacaksan samsung almayacaksın. Arkadaşlarımda var ace2 , s2plus hiçbiri ne ram den ne işlemci hızından memnun değiller. Xperia u ÇİFT ÇEKİRDEK. Samsung Galaxy W Tek Çekirdek.

Kamera çok kaliteli video çekemiyor diyen fikirsiz. 3 farklı video çekim özelliği var. Videolar o kadar kaliteli ki en ufak objeyi görebilyorsun eğer düzgün çekersen. Tek sorun 4 gb hafıza var ve 3 dk lık video falan 600 mb dan fazla yer kaplıyor .

xperia u yu kötüleyenlere aldırma sen. oyunlarda çok iyi ama android 4 e güncellemezsen. güncelledikten sonra performans çok düşüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia u nun şebeke sorunu var diyen arkadaş bir başka kullanıcı yorumlarında okudum şebeke sorunu avea ve vodofone da olduğunu söyleniyor ne derece doğrudur bilmiyorum ama bnde xperia u ve xperia go arasında kararsızım... bu arada yıllardır sony kullanan biri olarak söylüyorum bence sony nin üstüne telefon yok... telefon alacağım araştırma ypıyorum sony dışında tek bir telefon dahi bakmadım... bence sony bu konuda kral...
PEKİ SİZCE XPERİA U MU YOKSA GO MU DAHA İYİ ? BENİM İÇİN KAMERA ÇOK ÖNEMLİ VE SADECE SONY DÜŞÜNÜYORUM... BAŞKA MARKA ÖNERİLERİNE GEREK YOK :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
galaxy w yi savunan arkadaşlar ne saçmalıyo allah aşkına ya bi youtubeden xperia u oyun performanslarına bakın bide galaxy w nin galaxy w 1.4 ghz xperia u 1ghz diyen teknoloji engelli arkadaşım xperia u çift çekirdektir yani 2 ghz yapar bu grafik işlemcisinin araştırın mali 400 yani note 2 ile aynı biraz araştırın sonra bize öğren diyin :tt2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bütçem 760 sa nie bu telefonlara bakıyon git sony xperia p al