Sony xperia T2 ultra vs xperia Z

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar T2 alacaktım ama ekranı çok büyük geliyordu gözüme.. Bu gün xperia z ve t2 ultra yı karsılastırdım performansları nerdeyse aynı Z daha küçük olduğu için onu düşünüyorum simdi ama xperia z güncelleme almaz diye korkuyorum bu yüzden t2 de aklımı çeliyor siz ne dersiniz? Hangisini almak daha mantıklı?

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
La alti ustu telefon alican :) birak bu isleri g2 al israrla soyluyorum hayatta pisman olmazsin.Eger almam dersen t2 ultra da iyidir ama cok kaba ve ekran buyuk

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynı fiyata z1 compact varken macera arama bence hem güncel telefon hem hızlı hemde popüler.Param olsaydı şimdi bende alacaktım ama şimdilik beklemedeyim.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
La alti ustu telefon alican :) birak bu isleri g2 al israrla soyluyorum hayatta pisman olmazsin.Eger almam dersen t2 ultra da iyidir ama cok kaba ve ekran buyuk

Aynen çok konu açıyorum farkındayım ama tekrar pişman olmak istemiyorum g2 gerçekten içime sinmiyor ya :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aynı fiyata z1 compact varken macera arama bence hem güncel telefon hem hızlı hemde popüler.Param olsaydı şimdi bende alacaktım ama şimdilik beklemedeyim.
küçük ve kalın geliyor z1c almak istemiyorum

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen çok konu açıyorum farkındayım ama tekrar pişman olmak istemiyorum g2 gerçekten içime sinmiyor ya :D

küçük ve kalın geliyor z1c almak istemiyorum
Mağazada inceledin mi bilmiyorum ama küçük değilmiş o kadarda hatta birçok 5" telefon kadarmış bence kalın olması daha iyi sadece 1 kez çok ince telefon kullandım telefon her an bişey olacakmış hissi veriyodu kalın telefon her zaman daha çok güven verir.Bence z1 compact iyi olmuş kaçırma derim.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mağazada inceledin mi bilmiyorum ama küçük değilmiş o kadarda hatta birçok 5" telefon kadarmış bence kalın olması daha iyi sadece 1 kez çok ince telefon kullandım telefon her an bişey olacakmış hissi veriyodu kalın telefon her zaman daha çok güven verir.Bence z1 compact iyi olmuş kaçırma derim.

Arkadas hakli.Z1c iki telefondan da iyi ve daha saglam

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır baya küçük geldi bana klavyede yazmakta zorlandım hatta :( kalınlık konusunda aslında haklısın iPhone5 elime aldığım zaman kiracakmışım gibi geliyor :D

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ellerin biraz buyuk galiba :) valla aslinda bizim su kizlara sasiriyorum iphone 4s'in minnacik ekraninda sakir sakir yaziyolar ben g2 de zor yaziyorum

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ellerin biraz buyuk galiba :) valla aslinda bizim su kizlara sasiriyorum iphone 4s'in minnacik ekraninda sakir sakir yaziyolar ben g2 de zor yaziyorum
aynen hatasız jet gibi yazıyorlar resmen :D ellerim çok büyük değil de t2 iyidir ya :D

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yalniz t2 ultra nin ozelliklerine baktim da pek ic acici degil bence bundan da vazgec ��

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Snapdragon 400 var cok kotu.Oyun falan oynayamassin ve ayrica telefon kasim kasim kasilir

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zaten seninle diğer bir konuda konuşmuştuk [MENTION=374882]alibaran43[/MENTION] hatta littemonsterde konudaydı.

Orda da dediğimiz gibi eğer ucuz ve sağlam bir telefon istiyorsan T2 alıcaksın ama seni uzun süre idare ediceğini sanmıyorum '' Donanım olarak '' Biraz daha para katıp Z1c alabilirsin sağlamdır donanımıda iyidir. Çok düşürüyorum demiştin diğer konuda z1c senin için ideal olur bide küçük ya düşünce hasarı dahada azarlır. Fikir sana kalmış tabi ben olsam sırf tasarım için G2 alırdım. Veya Nexus 5'de alabilirsin hem ucuz hem donanımı iyi sağlammı bilmiyorum.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 al :thumbup1:

Zaten seninle diğer bir konuda konuşmuştuk [MENTION=374882]alibaran43[/MENTION] hatta littemonsterde konudaydı.

Orda da dediğimiz gibi eğer ucuz ve sağlam bir telefon istiyorsan T2 alıcaksın ama seni uzun süre idare ediceğini sanmıyorum '' Donanım olarak '' Biraz daha para katıp Z1c alabilirsin sağlamdır donanımıda iyidir. Çok düşürüyorum demiştin diğer konuda z1c senin için ideal olur bide küçük ya düşünce hasarı dahada azarlır. Fikir sana kalmış tabi ben olsam sırf tasarım için G2 alırdım. Veya Nexus 5'de alabilirsin hem ucuz hem donanımı iyi sağlammı bilmiyorum.

Ulan o degilde daha 1 hafta once lg ye kufur eden ben lg fan boyu oldum :yes:

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kızların yazması normal tabi kız arkadaşları yetmiyor bide onca abazalara laf anlat insan klavye uzmanı olur bende o kadar kişiyle yazissam bende öle hızlı ve hatasız yazarım :)

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Levent Pekcan daha iyimser bu Snapdragon 400'e galiba o kadar kötü mü?
turkcelltv için işe yaramaz mı? sanki alacak param var da soruyorum...

Oyun oynatmaz.Ama gunluk isler icin olabilir.Sosyal aglarda falan takilanlar alabilir ama yinede eskidi..Artik en az snapdragon 600 kullanilmali

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynatmaz.Ama gunluk isler icin olabilir.Sosyal aglarda falan takilanlar alabilir ama yinede eskidi..Artik en az snapdragon 600 kullanilmali
Ben zaten oyun oynamam :D anca whatsapp twitter falan :D idare eder beni t2.. bu arada sence t2 mi z mi?

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zannetmiyorum aynı güncellemeleri alacaktır hatta daha fazla bile alabilir Xperia Z sonuçta Z serisi bir telefon.
hangisini almalıyım sence? z1 almaya calışacağım ama büyük ihtimalle alamam :( :( T2 veya Z alırım diye düşünüyorum..