Sony xperia T Rom yapmak 4.2.2 Acill

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom buldumda Xperiama Fakat bu rom Sony telefonu kabul edermi bootloader açmadan direk cm den yükleme yapsam olur mu bu romu

Rom customizer diye program indirdim direk cm açıyor fakat rom bulamadıgım için yapamıyorum Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Birde tek tek nasıl rom atacaksam onu söyleyebilirmisiniz iyi bilen varsa bu sonyleri

samsung da olmuyormuş simlock direk rom at çalıştırıyor

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Moderatör Bu silebilirmisiniz acaba Bu Gereksiz

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nasıl bi rom arıyosun custom cyanogenmod rommu yoksa sony orijinal rommu arıyosun

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Romun linkini verebilirsen yardımcı olabiliriz. Bootloader kilidi açık mı yükleniyor yoksa kapalı mı diye :)

owerkaragoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.maxicep.com/forum/konu/general-mobile-discovery-root-rom-ve-custom-romlar.832436/

ben bu xperia t ye tekrardan update service onarma yaptım orjinal haline geldi fakat root yaptım tekrardan cm kalktı fakat

bu botloader şimdi bende yes diyor root lu haldeyken bu cwmyi kurunca telefona botloader yeri no diyor fakat telefon simlock olmadı
cwm açılıyor ordanda bu haldeyken

YAPMAK İSTEDİGİM ROM ADI: CANVAS 4 TR
sony kendisinden Unlockbotloader yapmadan telefona Fakat Bu haldeyken TElefon kabul edermi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu link değil 4.2.2 yapan lınkı atabilirmisiniz acıll o room mu çok sevdim fakat link yok