Sony xperia sola-samsung galaxy wonder?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahdem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Sony xperia sola ile galaxy wonder 8150 arasında seçim yapamadım.tavsiyeleriniz?

:huh:

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
solanın fiyatı 700-750 civarı o fiyata Lg optımus l7 alabilirsin ekranı daha büyük işlemcisi %11 daha güçlü

ahdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sola şu anda bir sitede 624 tl
Glaksi Wonder 648 tl

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bütçen el veriyorsa ikisini de alma derim. Biraz daha katıp daha güzel bi telefon bulursun. Xperia Sola kullanıyorum, telefonumdan memnunum fakat 512 ram zaman zaman sıkıntı yaratıyor. Ve Jelly Bean almayacak olması da ayrı bi durum.

ahdem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Teşşkkür ederim

ozantoklu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bütçen el veriyorsa ikisini de alma derim. Biraz daha katıp daha güzel bi telefon bulursun. Xperia Sola kullanıyorum, telefonumdan memnunum fakat 512 ram zaman zaman sıkıntı yaratıyor. Ve Jelly Bean almayacak olması da ayrı bi durum.

bende aynı şekilde düşünüyorum fakat illede birinin seçimi yapılacaksa wonder derim bende sony kullanıcısıyım buarada

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar Sony xperia sola ile galaxy wonder 8150 arasında seçim yapamadım.tavsiyeleriniz?

:huh:

Kesinlikle Sola. Wonder Tek Çekirdek. Sola Çift Çekirdek. 4.0.4 'ü Çok Stabil Çalıştırıyor. Oyun Performansı Da Gayet Başarılı...

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Wonder ' ı tavsiye etmem. Kullanan arkadaşlar hiç memnun değil telefon eğer oyuncuysan ağır kalır Wonder sana.