Sony Xperia Sola (Brick)

sucuklukahve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 4.4 Kikat rom yüklemek için bilgisayar üzerinden boot.img dosyasını flashladım, sonra telefonu açarken sony yazısıs gelmedi ben cwm'yi açmak için ses açma tuşuna bastım sonra yukarıda ışıklar yandı ve siyah bir ekran var sadece. Kapattım. Sonra telefonun ses açma ve kapama düğmesine basarak açmaya çalıştığımda aynen yukarıdaki şeyler oluyor. Nasıl kurtarabilirim ?

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bootloader kapalı mıydı? Kerneli flashlarken.

sucuklukahve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır açıktı. Çok daha önceden açmıştım yani.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bootloader kapalı olsa hiç açılmaz sadece titrerdi :) flashtool ile stock romu yüklersen sorun çözülür. veya bootloader kilidini kapatıp SEUS yada PC Companion ile onarma yapabilirsin

veya başka bir rom yüklemek istersen o romun kernelini yükle

sucuklukahve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bootloader kapalı olsa hiç açılmaz sadece titrerdi :) flashtool ile stock romu yüklersen sorun çözülür. veya bootloader kilidini kapatıp SEUS yada PC Companion ile onarma yapabilirsin

veya başka bir rom yüklemek istersen o romun kernelini yükle

Hiç açılmıyor ve sadece titriyor zaten. Flashtool ile yüklemye çalışırken de cihazı ses kısma ve kapama tuşuyla bağlıyorum tepki yok.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
PC companion ile onarmayı dene hocam. Sanırım BL kapalı senin.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Hiç açılmıyor ve sadece titriyor zaten. Flashtool ile yüklemye çalışırken de cihazı ses kısma ve kapama tuşuyla bağlıyorum tepki yok.

siyah bir ekran var dedin? ekran tamamen mi kapalı yoksa az bile olsa ışık var mı? :)

en iyisi sen seus ile onarma yapmayı dene :)

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence yanlış tuş kombinasyonu kullanıyorsun flashtool ile flashla telefonu ama ses açma ve kısma tuşlarına basarak değil sadece ses kısma tuşuna basarak bağla telefonu download moda böyle alınır...

sucuklukahve

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlk başta ekran hafif aydınlık vardı sonra hiç açılmamaya başladı. Ancak ses açma ve kapama tuışuna basarak hafif aydınlık geliyor. Yukarıda da ışıklar yanıyor.