Sony xperia m5 su gecirdi yardım ?

MYJOBKİLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
500 mil şişeye koydum birine önerirken telefon caldi ve cikardigimda su gecirdigini fark ettim ekranda sikinti yok ama tuslar kendi kendine basiyor 1 gun prince koydum ama hala ayni azda olsa sorunlari servise göndermeyi düsünüyorum 1 ay önce aldim sarj sorunundan sifirini verdiler bu sifir gelen cihaz ise 3 günlük servise göndersem kullanici hatasi mi derler yoksa garanti mi karsilar..

garantiye mermerin üzerine duran telefon dökülen suyu gecirdi yazacagim..

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Muhtemelen kullanıcı hatası deyip geri çevirecekler.

Bu dediğinizi yutacaklarını sanmıyorum. Binlerce kişi buna benzer şeyler söylüyor.

MYJOBKİLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
bi arkadastan duydum tuzlu suya girmis fotograf filan cekmis sonra tatli suyla yikayip su gecirdigini faRK ETmiş garanti degişim vermis yinede bir şansımı deniyecegim :( bu konu hakkinda baska bilgisi olanlar lütfen yorum yapsin bügün kargoya veriyorum

MetehanKlc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bi arkadastan duydum tuzlu suya girmis fotograf filan cekmis sonra tatli suyla yikayip su gecirdigini faRK ETmiş garanti degişim vermis yinede bir şansımı deniyecegim :( bu konu hakkinda baska bilgisi olanlar lütfen yorum yapsin bügün kargoya veriyorum
Ne oldu? Geri dönüş yapıldı mı? M5 almayı düşündüğüm telefonlardan da, sıkıntı olursa servis nasıl öğrenmiş olurum.

MYJOBKİLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
evet geri dönüş yapildi ve cihazin sıfırını kutulu degisim yapacaklar.

MYJOBKİLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ne oldu? Geri dönüş yapıldı mı? M5 almayı düşündüğüm telefonlardan da, sıkıntı olursa servis nasıl öğrenmiş olurum.
******** seri numaralı cihaziniz değişim cihazi beklemektedir. mesaji gönderildi 1 hafta yogunlugundan dolayi 1 haftada dönüş saglandı dün servise alindi bügün değişim :) teleservice gibi garanti firimasi yok..

MYJOBKİLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
şanş deil hocam isin aslı telefonu alalim 1.5 ay oldu aldim sebeke sıkıntısı cıktı 3 gun sonra gonderdim 17 gün sonra kutulu sıfır verdiler geldi oda su gecirdi 3 gun sürmedi geri gönderdim benimki şanşsızlık bi türlü tat alamadim telefondan :) ama yinede memnun kalacagima eminim cünkü telefon 3 gün boyunca epey deneyimim oldu iyi bir cihaz..

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
şanş deil hocam isin aslı telefonu alalim 1.5 ay oldu aldim sebeke sıkıntısı cıktı 3 gun sonra gonderdim 17 gün sonra kutulu sıfır verdiler geldi oda su gecirdi 3 gun sürmedi geri gönderdim benimki şanşsızlık bi türlü tat alamadim telefondan :) ama yinede memnun kalacagima eminim cünkü telefon 3 gün boyunca epey deneyimim oldu iyi bir cihaz..
Yok yok şans elektronik şansı :)

MYJOBKİLL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
:) kısmet 10 gün beklicez degişimi yurt dışından oluyor :(

crepsliy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimki de su geçirdi garantiye yollicam. Sen sorunlara ne yazdın?