Sony Xperia ion LT28İ Arıza

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasım ayında telefonumu aldım ve kullanmaya başladım. İlk zamanlarda bazı uygulamalarda hata verip kapatıyordu, bazen telefon görüşmelerinde sesim karşı tarafa ulaşmıyor ve görüşme sonlanıyordu, telefon uygulamadan çıkarken donuyordu bunları fazla önemsemedim. Şimdi ise daha büyük bir problemim var. Telefonum 3 gün öncesinde durup durduk yere çağrı yapmamaya ve mesaj göndermemeye başladı. Keyfine göre internete girebiliyorum keyfine göre gelen mesajlar bana ulaşıyor ya da gelen aramaları kabul ediyor. Sorun hattım ile ilgili değil başka bir akıllı telefonda hattımı denedim, başkası da kendi hattını benim telefonuma taktı ve yine aynı şeyi tekrarladı. Elimden gelen en fazlası telefonu fabrika ayarlarına döndürmekti onu yaptım ama bir işe yaramadı. Teleservise de vermek istemiyorum daha önceleri ağzım yandı. Servise götürmeden yapabileceğim bir şeyler var mı yardımcı olabilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim ki daha bir ay bile olmadı bu telefonu alalı aynı sorunu bende yaşıyorum nasıl çözebilirim lütfen yardımcı olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende ayni sorunu yaşiyorum sen sorununu çözebildiysen bana da yardim et.

Mhn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kadar basit bir şey nasıl aklıma gelmedi anlamıyorum lakin problemin bu olmasına da sevindim;
Eski telefonumu kaybettikten sonra xperia telefonu almıştım ve bana micro sim kart çıkartmışlardı. Onu da 256K vermişler ama normali 64K imiş. Sizlere de çok teşekkürü ederim, yardımınızı esirgemediniz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yani 64k takarsak düzeliyormu sorun ortadan kalkıyormu bende özellikle NFC özelliğini ve bir çok şeyi daha iyi kullanabilmek için 256k almıştım. o zaman tekrar 64k geri dönüş.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı problemleri bende yaşadım şubat ayında aldığım telefon mayıs ayında problemler çıkarmaya başladı oyunlar donup kalıyordu yada hiç açılmıyordu karşı tarafa sesim kesilerek gidiyordu telefonu fabrika ayarlarına dönderdim yine düzelmedi pc companian uygulamasıyla telefon yazılımını onardım ses kesilme problemi düzeldi. ama arada bazı oyunlarda hala hata veriyor tlfnu açıp kapadıgında düzeliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonumda xperia anasayfası yanıt vermiyo diyo ve kapanıyo yardımcı olur musunuz 2 kere yazılım attılar ama hala öyle diyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm lt 28 model bilgiseyarda usb kablo baglantısı yapıyorum fotolar götermiyor hiç bir şekilde bilen varm neden göstermiyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu yeni aldım durduk yere ekran saniyeliğine kararıp tekrar eski haline geliyor sebebi ne olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede mobil veri açıdımı 5 dk olmadan reset atıyor arada arama yaptığımda yada biri beni aradığında hışırtıdan başka bişey duyulmuyor model xperia lt28h ion