Sony Xperia Ion İle Radyo Dinlerken Gelen Çağrı Sesi Yok!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan angel75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere radyo dinlerken gelen çağrıları anlayamıyorum.
Albümden şarkı dinlerken, şarkı kesiliyor ve telefon zil sesi çalıyor ama radyoda kesinlikle böyle birşey yok. En ufak bir ses kesintisi bile.

Bir ayarımı var? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kurcalamaya pek vaktim yok da :) [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION], [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Telefonu yeniden başlatıp denedin mi ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hiiiiç aklıma gelmemişti iyi mi? şakacı seni :)

Şakası bir tarafa özel bir ayar yapmadı isen öyle bir şey yapmamalı Çağrı ayarlarını, akıllı bağlantı uygulamasının ayarlarını ve fm radyoyu kontrol et bakalım ayarlarını sıfırla

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]; teşekkürler.. dediklerine baktım sorun yok.. bakarken aklıma geldi de birşey yaptım oldu..
telefon sessizde iken çalmıyormuş meğerse :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Hiç kulaklıka kullanmadım henüz Angel75 :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
dur ya onun bir ayari vardi ama aklima gelmiyo
Ses veya donanim ayarlarini bi gozden gecirsene.. kulaklik donanim ayarlari vsvs

aykutoglu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"telefon sessizde iken çalmıyormuş meğerse :)"

bu cevaba bittim :D

umitylmaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere radyo dinlerken gelen çağrıları anlayamıyorum.
Albümden şarkı dinlerken, şarkı kesiliyor ve telefon zil sesi çalıyor ama radyoda kesinlikle böyle birşey yok. En ufak bir ses kesintisi bile.

Bir ayarımı var? Bilen varsa yardımcı olabilir mi? Kurcalamaya pek vaktim yok da :) [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION], [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

Merhaba bir sorum olucak telefonun hoparlör bölgesinden saatin çalışırken çıkardığı sese benzer ses duyuyormusun acaba benim telefonumda öyle bir ses geliyorda o ses uçak modunda kesiliyor ve birini ararken seninkiside öğlemi acaba

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba bir sorum olucak telefonun hoparlör bölgesinden saatin çalışırken çıkardığı sese benzer ses duyuyormusun acaba benim telefonumda öyle bir ses geliyorda o ses uçak modunda kesiliyor ve birini ararken seninkiside öğlemi acaba

bende şimdi bunu okuyunca baktım. evet ses geliyor. ama ben dikkat kesilince duydum. dediğin gibi uçak moduna alınca ses kesiliyor. benim nokia n95' de daha fazla duyuluyordu.

umitylmaz44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende şimdi bunu okuyunca baktım. evet ses geliyor. ama ben dikkat kesilince duydum. dediğin gibi uçak moduna alınca ses kesiliyor. benim nokia n95' de daha fazla duyuluyordu.

Evet bende mesaj yazarken duydum sanki tuşlardan ses geliyor sandim ayarlardan kapatmıştım dedim kendime teli yaklaştırdım kulağıma baktım ses geliyor dedim alla alla uçak moduna aldım ses kesildi servise yolladım pazar günü bakalım ne olacak isin garibi google maps de iken konum bulma yada tarifde ses gidiyor uygulamadan çıkınca ses yine başlıyor ilginç mediamarkt da görevli bu böyle çalışıyor olmasın dedim saat mi bu böyle çalışsın :D formda 2 kişide böyle bir ses yokmuş

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Evet bende mesaj yazarken duydum sanki tuşlardan ses geliyor sandim ayarlardan kapatmıştım dedim kendime teli yaklaştırdım kulağıma baktım ses geliyor dedim alla alla uçak moduna aldım ses kesildi servise yolladım pazar günü bakalım ne olacak isin garibi google maps de iken konum bulma yada tarifde ses gidiyor uygulamadan çıkınca ses yine başlıyor ilginç mediamarkt da görevli bu böyle çalışıyor olmasın dedim saat mi bu böyle çalışsın :D formda 2 kişide böyle bir ses yokmuş

ama ben kulağıma yaklaştırdığımda duyuyorum. yani beni rahatsız etmiyor.

zmuratk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
İon kullanıcılarına bir sorum olacak.
Gsm üzerinden internet üzerinden max veri indirme hızı kaç gözükmektedir, deneyenleriniz oldu mu acaba?
Xperia p kullanıcısıyım, iphone 5 de 18 mbps ye kadar çıktıkları ssler paylaşıldı, ion'dan bu durum nasıldur acaba? bunun cevabına göre ion kullanıcısı olmam an meselesi