Sony Xperia Go ST27I

adsizjpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle telefonla alakalı sorularıma uygun bir başlık göremedim eğer varsa affola :)

Öncelikle, şuan kullandığım telefon Samsung galaxy mini 2(s6500D). Sorularım şöyle;

1. Telefonu inceleme imkanına sahip oldum fakat çok iyi ayırt edemedim, gerçekten bravia engine telefonun (320x480) çözünürlüğüne bariz bir etki ediyor mu?
2. Telefonun işlemcisi Dungeon Hunter 4, N.O.V.A 3, Max Payne, Gangstar Rio gibi kısacası gameloft oyunlarını rahatlıkla kaldırabilecek düzeyde mi?
3. Telefonda kasılmalar oluyor mu? (512 mb ram bana biraz düşük gibi geldi çünkü kendi telefonum da kasıyor)
4. Telefon gerçekten aldığı paraya değiyor mu, yoksa pişman mı olurum? Su geçirmediği için 799TL isteniyor ama ben çok verilir mi bilemedim (sonuçta aynı paraya xperia sola'da alınabilir)

Ve sizin bu fiyatta önerebileceğiniz başka bir xperia var mı? Bütçem max. 800 TL.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ithalatci garantili xperia s bulabilirsin sanırım bunlardan alma bence

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Ben olsam s3 mini yada az daha zorlarım s3 alırım Bravia engine Üst seviye telefonlarda bile zor belli oluyor benım kişisel fikrim bu

adsizjpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok hocam, samsunga tövbeliyim. Samsung alırsam tek alacağım model Ace 2 olur. Ama dediğim gibi, samsungdan ilelebet vazgeçtim artık. Gönül iPhone 5 istiyor ama maddi durumlar işte, telefonu sıfır ve mağazadan alacağım.

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
xperia p al sorunsuz çalıştırsın dediğin uygulamaları hemde bütçe dostu

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kendini biraz zorla xperia sp al bari o zaman dediğin oyunları o düzeyde telefonlar kasar

adsizjpg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
P'yi 1100 TL'ye satıyorlar. O yüzden bütçem şuna Sola'ya yetiyor. O yüzden sola alacağım, istediğim düzeydeki oyunları da çalıştırıyor hem.

audio3334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SONY ST27i Xperia Go ya nasıl hard format atabiliriz tel animasyon kısmında kalıyor