Sony Xperia E4G İncelemesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Sony Xperia E4G İncelemesi

Sony'nin 639 TL fiyat etiketine sahip, 4G destekli yeni giriş seviyesi akıllı telefonu Sony Xperia E4G'yi inceliyoruz. Bakalım Xperia E4G bizlere neler sunuyor?

Sony Xperia E4G sizce fiyatına göre nasıl bir telefon? 800 TL altı akıllı telefonlarda nelere dikkat ediyorsunuz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sınıfında fena sayılmaz..

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
2-3 cihaz daha çıksın da su fiyat aralığında bir karşılaştırma yapalim :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
O fiyat aralığında bir intouch 4 bir de G Bello kaldı.

İkisi de E4G'nin eline su dökemez. Antutu'da bayağı fazla puan alıyor.

Şu kamera 8 MP olsa düşünülmeden alınır.
Keşke 8 MP yapmayı düşünseydi Sony.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Gayet güzel cihaz segmentine göre f/p olarakta başarılı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kızıma aldık.pil çıkmıyor dezavantaj.kısa yoldan rehberarama yapılmıyor, insanı sinir ediyor.sarj çabuk bitiyor.ekran çok harcıyor.ayar yapmak uzun yollu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hafif ama kullanımı zor geldi.samsung kadar kolay kullanım yok

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni aldık cihazı 550 TL ye ve GMD 2 Mini ye kıyasla geride. 560 TL 2 mini ve kamera kalitesi olarak daha iyi. E4g de 3g konuşma yok 2 minide var. Kameradan hiç memnum kalmadım Sony dedik 5mp kamerası yinede iyi olur dedik kötü çıktı. Galeri olarak daha gelişmiş ama. Çokta tın. Bataryası 2300 Mah olarak iyi. Ama 550 TL ona vermek yerine 2 mini almak daha mantıklı. Zaten batarya çıkmıyor ve tuş takımı arka kapağa sabit olunca kapaksız tuşlar basmıyor o yüzden kılıflarıda hep silikonlu zaten kalın telefon daha kalın oluyor. Avantajı 4g li olması bataryası eksisi kötü kamera cidden kötü ve 3g görüşme yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ha bide işlemçi 1.5 ghz o yüzden batarya kısmını yiyor. 2 minide 1.3 ghz ona göre karar verin. Ben yinede 2 mini diyom

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu teknosadan aldım berbat bir müşteri hizmetleri var. Bozuk ürün verip geri almıyorlar. Kafalarına göre koydukları yasalarla tamamen kendilerini koruyup müşteriye hak tanımıyor. Ve E4G almayın kamera falan yerlerde cidden berbat olmuş. 550 TL diye ucuz diye berbat ürün yapmışlar illa 2500 TL ye Z mi alalım.

fatih mehmet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony xperia E4g marka cihazı aldım fakat cihazda giden gelen seslerde ve dokunmatik ekranda sorun yaşamaktayım karşı tarafın sesi oldukça az geliyor kullanan arkadaşlarda böyle sorunlarla karşılaştılar mı bir kaç kez teknik servise gönderdim fakat herhangi bir sorun bulunmadığını söylediler bütün seri mi böyle yoksa benim telefonumda mı fabrikasyon bir sorun var

Atakan GM 16GB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefon servise batarya, ve alıcı sorunu ile gitti 2 hafta sonra yenisini verdiler. (IME den bakacam zaten doğrumu diye) telefon yine tam çekmiyor 1 nisana kadar bekliyecem şu 4G hizmete açılsın hele. Valla hakaret gibi telefon kesinlikle almayın. Eğerbir sarj kablonuz falan yoksa size bitane aldıracak çünkü çooook kısa. Kulaklık kulananlar için onadanda aldıracak 5 liralık dandik bir şey çıkıyor. Almayın pişman eder. O paraya GMD 2 minivar ve 1000 kat daha iyi.