Sony Xperia Arc S yardım !

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Arc S 2.3.4 Gingerbread ile geliyor ama ben bunu ICS 4.0 a yükseltmek istiyorum . Yükselttiğim zaman telefonda bir kasma olurmu ?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben denedim oldu, yani şöyle diyim 2.3.4 kadar seri olmuyor telefon. :) bence 2.3.4 de kal zaten dünyada en çok kullanılan en stabil android versiyonu :)

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben denedim oldu, yani şöyle diyim 2.3.4 kadar seri olmuyor telefon. :) bence 2.3.4 de kal zaten dünyada en çok kullanılan en stabil android versiyonu :)

iyide önümüzdeki senelerde anroid uygulamaları yani google playdaki oyunlar falan 4.0.1 üzerine kurulmayacakmı ? o biraz endişelendirdi beni ? :(

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
4.0 kullanan arkadaşlar vardı forumda onlar oyunda oynuyormuş rahat bi sorun olmadığını söyledir. benim 4.0 deneyimim yarım saat felan olmuştur. yani eğer 2.3.4 den iyi bir performans bekliyosan yanılırsın, yada aynı performansı bekliyorsan gene yanılırsın, performanstaki düşüklüğü kabullenirsen geçebilirsin 4.0'a. ayrıca sanırım 1 ay sonra felan yeni güncellemeler gelecek daha stabil bir sürüm gelir büyük ihtimal o zaman performans daha güzel olabilir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben ARC'ı 4.0.4 ile kullanıyorum sıkıntı yok memnunum kasma falanda yok, yakında zamanda yakın zamanda 2011 modellerinin stabilitesini yeni bir güncelleme ile de artıracaklar.

danismetin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ARC'ı 4.0.4 ile kullanıyorum sıkıntı yok memnunum kasma falanda yok, yakında zamanda yakın zamanda 2011 modellerinin stabilitesini yeni bir güncelleme ile de artıracaklar.

Teşekkürler :)

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2.3.4 kadar seri olmuyor dedinya yuh diyorum sana başka bir şey demek gelmiyor aklıma.
4.0.4. ün 2.3.4 den daha hızlı olduğunu google bile kabul ederken sen nasıl daha yavaş diyebiliyorsun anlamıyorum.
sen bakma arkadaşım 4.0.4. kasıyo diyene. gönül rahatlığı ile yükseltebilirsin. daha sonrada deneyimlerini burdan paylaş.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ICS 4.0.4 sürüm,ramde GB 2.3 den daha fazla yer kapladığı ve kullandığı için arc S de de sadece 340mb civarı ram olduğundan kasma ve yavaşlama oluyor mesela benim telefon tuş takımı arada 7.8saniyede çıktığı oluyor . Fakat arayüz olarak güzel.:unsure:

Kutay

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle performans düşer düşmez diyen denemediği için düşmez diyor ama artılarıda yok değil tarayıcı performansı çok daha iyi senkronizasyonda baya iyi mesela facebook whatsapp gibi yazılımlarda mesaj geldiği saniyede telefon uyarı veriyor 2.3'de biraz gecikme olabiliyor bazen. Oyunlarda fark olmuyorda diye bilirim oluyorda diyebilirim çünkü oyunun android 4 uyumluluğu ile alakalı mesela bende max payne daha akıcı çalıştı 4'te ama bazı oyunlarda daha yavaş genel olarak 4 tavsiye ederim kullanılmayacak kadar değil güncellemelerle düzeldi baya arayüz hızında biraz yavaşlama olur ama yeni güncelleme geliyor sıkıntıları çözer diye umut ediyorum biliyorum yorum çok kafa karıştırıcı ama kullanmadan bilemezsin çünkü kişiden kişiye değişen çok faktör var ben 4'ten 2.3'e geri döndüm sırf tarayıcı yavaş diye kullanamadım tekrar 4'e döndüm son olarak kamera çok daha iyi resim çeker 4'te özellikle gün ışığında kusursuz resim çeker örneğin 2.3'te 600kb jpeg dosyası oluşurken 4'te 1.6mb oluşur aradaki fark buradan anlaşılabilir.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4

Yeni güncelleme çıkmaya başladı, ancak pekte değişen birşeyin olmadığını söylüyorlar. Sadece baseband sürümü yükseltildiği ve wifi kopmalarının düzeltildiği söyleniyor. Yani kernel aynı olduğu için buda çok fazla etkilemeyecektir.

Kardeş sen güncelle 4.0.4'e beğenmezsen geri dönüş yaparsın. Ama 4.0.4'ten geri dönmek istermisin onu bilemem :D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
2.3.4 kadar seri olmuyor dedinya yuh diyorum sana başka bir şey demek gelmiyor aklıma.
4.0.4. ün 2.3.4 den daha hızlı olduğunu google bile kabul ederken sen nasıl daha yavaş diyebiliyorsun anlamıyorum.
sen bakma arkadaşım 4.0.4. kasıyo diyene. gönül rahatlığı ile yükseltebilirsin. daha sonrada deneyimlerini burdan paylaş.

arc s kullanmıyosun hocam sanırım sen, android sürümünden değil telefondan bahsediyoruz. kesinlikle 2.3.4 kadar seri olmuyor telefon. biraz performans kaybı var ama bunu göze alıp kullanan sayısıda çok fazla, kullanılamayacak kadar kötü değil yani.