2 Mayıs 2018 #1 A ArsinLee Öğrenci Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 22 Reaksiyon puanı 4 Puanları 3 Yaş 25 Sony Vegas Pro 15'i yeni kurdum öğrenmeye çalışıyorum fakat programı açtığımda project media kısmına video atılmıyo ve saniyeler gözükmüyor.
Sony Vegas Pro 15'i yeni kurdum öğrenmeye çalışıyorum fakat programı açtığımda project media kısmına video atılmıyo ve saniyeler gözükmüyor.
2 Mayıs 2018 #2 ozicloud Öğrenci Katılım 1 Mayıs 2018 Mesajlar 98 Reaksiyon puanı 34 Puanları 18 Yaş 28 Buraya Tıklayarak videoyu izleyebilir gerekli bilgileri rahatlıkla bulabilirsin.
2 Mayıs 2018 Konuyu başlatan #3 A ArsinLee Öğrenci Katılım 2 Mayıs 2018 Mesajlar 22 Reaksiyon puanı 4 Puanları 3 Yaş 25 ozicloud dedi ki: Buraya Tıklayarak videoyu izleyebilir gerekli bilgileri rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Baktım fakat çözümü yok.Videoyu ekleyince sol tarafta yeşil işaretli yerde sayılar çıkıyor fakat yine bir şey olmuyor.
ozicloud dedi ki: Buraya Tıklayarak videoyu izleyebilir gerekli bilgileri rahatlıkla bulabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Baktım fakat çözümü yok.Videoyu ekleyince sol tarafta yeşil işaretli yerde sayılar çıkıyor fakat yine bir şey olmuyor.