Sony Vaio Yarıdım

bordo_bere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben yeni üye oldum. bi derdim vardı araştırırken sizi buldum. başlık çok hoşuma gitti. biliyorsan paylaş bilmiyorsan sor. işte benim sorma sıram geldi. Sony Vaio bi bilgisayarım var. Yalnız ben netten bişiler indirirken indirme yöneticileri çalışmıyo. Vista home Premium türkçe yüklü. Exsplorerin kendinden denediğimde indiriyo. Deli olmak üzereyim acil yardım. lütfen.......

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Nerden indiriyorsun mesela?Her site indirme yöneticisi kullanmana izin vermez.

bordo_bere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
usta daha önce her yerden indiriyodum rapidden tutta sheredzilla ya kadar daha çok film indiriyom exsplorer indiriyo ama indirme yöneticileri devreye girdiği halde indirmiyo

elektr10

Profesör
Reaksiyon puanı
3
explorer indirmese kim indirecek başka :)
Bir indirme yöneticisini kullanarak rapid'den bir şey indiremezsin, izin vermiyor.Bu özelliği kullanabilmen için premium üyeliğin olmalı.Sharedzilla'yı bilmiyordum şimdi denedim indirmedi.
Sitesine bağlı dediğim gibi

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Rapidshare'den dosya indirmek için Internet Download Manager kullanabilirsiniz.Premium olmadan dosya indirebilir ama devam etme özelliği çalışmaz.

bordo_bere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi bende onu diyom işte daha önce indiriyodu şimdi indirmiyo sebebini merak ediyom yoksa formatlicam bu zımbırtıyı

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kullandığınız programın ayarlarından programı tarayıcılar için ana indirme yöneticisi olarak ayarlayın veya programı tekrar kurun.

recepyuksel

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam.
eger sony sitesinden indiriyorsan ftp sitesine bağlar seni. bağlandıgın ortamda ftp erişiminin olup olamadığını kontrol edermisin.
indirmiyorsa bence sony web sitesi oldukca başarılı yaz modelini sana onunla ilgili herseyi sunuyor sen sec indir oradan. (tabi ftp yetkin varsa)