Sony Vaio Driver Bulamıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _X_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Selamun Aleykum.
Yaklaşık 1 ay önce sony vaio svf1521gstb aldım
win8 ile birlikte geldi ve ben bunu win7 ye çevirdim tum driverları kurdum lakin sony in kendi sayfasından indirdiğim wirelles driver ı arşivde setup
dosyası olmadığından bende kendim aradım uyumlu bi tane driver buldum
lakin wirelles sürekli eski pc nin güzel çektiği yerde bu cihazda bağlantı düşüşü oluyor.

öncelikle cihazda sorun varmı yokmu emin değilim çünkü win8 de hiç kullanmadım diyebilirim.
diğer yandan driver orjinal olmadığıdan bu sıkıntının yaşanması normal mi değilmi
son olarak bu driver ın orjinalini bulmama yardımcı olursanız sevinirim.

RedBlood56

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana kalırsa önce aygıt yöneticisinden güncelleştirmesi var mı bak yoksa driver pack solution adlı harika bi yazılımdan driverı kurmayı dene (öncelikle eski driverı kaldır) olmadı bana özelliklerin söyle bide pc nin işlemci ve raminide söyle yardımcı olmaya çalışırım :D

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
@AmbaSSadoR Ben orayada baktım ordaki arşiv dosyasının içinde setup dosyası olmadığı için arıyorum zaten.
win8 i sevmiyorum alışmakta istemiyorum. o yüzden win7 için driver aramaktayım

bana kalırsa önce aygıt yöneticisinden güncelleştirmesi var mı bak yoksa driver pack solution adlı harika bi yazılımdan driverı kurmayı dene (öncelikle eski driverı kaldır) olmadı bana özelliklerin söyle bide pc nin işlemci ve raminide söyle yardımcı olmaya çalışırım :D

ben genelde kendi bilgisayarım olsun veya sistem kurmamı isteyen arkadaşlarım olsun
driver pack kullanırım, driver pack ile 3 tane bulamadım bende 2 sini kendim arayıp buldum yükledim wifi driver ı da buldum işte şuanda böyle bi sorun var. Değilki kıpırdamada bile bağlantı düşüyor, şaştım kaldım doğrusu.

pc özellikleri
işlemci 3337U 1.80 Ghz
4 Gb Ram
sistem 64 Bit Win7 Ultimate

şimdiden teşekkürler

firtinax

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bilgisayar işi yapan biri olarak sık sık karşılaştığım sorunlardan ama Driver Pack Solution ile tüm wireless sürücülerini tanıtabiliyorum.
http://drp.su/download.htm

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
USB\VID_0489&PID_E062&REV_0112

lütfen yardım edin, gerçekten şuan çok yardıma ihtiyacım var
sürekli kopma oluyor.