Sony M4 Aqua Alınır mı?

zcryber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
biliyorsunuz android 6.0 geldi sizce alınabilecek bi telefon mu ?

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Hayır alınmaz 8 GB alan hiç birşey e yetmiyor

AhmettAli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Android 6.0 gelmeseydi alınmaz derdim çünkü 8GB dahili depolama o telefona yetmiyor ama android 6.0 ile uygulamalar hafıza kartına kurulabilecek diye biliyorum.O telefonu Android 6.0 güncellemesinden sonra kullananlar yorum alın,bir problem yoksa alınabilir.O fiyat segmntinde olan diğer cihazlarla da karşılaştırmanızı öneririm.

candychop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim m4 aqua kullanıcıyım.10 gün önce aldım. 8 gb hafıza sıkıntılı oluyordu.Ama 6.0 gelince o sıkıntıda kalmadı.Telefn 8 çekirdek efsane bişey .Uçuyor . Hergün iyiki bunu almışım diyorum . Şiddetle tavsiye ederim

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Kardeşim m4 aqua kullanıcıyım.10 gün önce aldım. 8 gb hafıza sıkıntılı oluyordu.Ama 6.0 gelince o sıkıntıda kalmadı.Telefn 8 çekirdek efsane bişey .Uçuyor . Hergün iyiki bunu almışım diyorum . Şiddetle tavsiye ederim
6.0 Geldi mi ? Türkiye cihazları için dağıtıma bile başlanmadı.

candychop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6.0 ile ısınma azaldı. Normal bi telefon gibi ısınması abartılmasın

candychop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fiyat aralıgında efsane bi telefon ben 800 e aldım oldukçada memnunum

Esscera

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
6.0 geldi ancak hala hafıza kartı ile ana hafızayı birleştiremiyorsun haberin olsun.

ibrgcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Marshmallow da hafıza kartı ile telefon hafızasını birleştirip tek hafıza yapma özelliği var ancak m4 aqua Marshmallow almasına rağmen bu özellik kullanılmıyor.
Evet aynen öyleymiş bende alacaktım fakat bu özellik gelmedi diye vazgeçtim

Eğer fazla bişey yüklemiyorsan tavsiye ederim

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
Kardeşim babamın m4 aquasına sony pc companion üzerinden kurayım dedim güncellemeyi gördü dedi yer yok silinecek bir şey te yok güç bela yer buldum telefona yükledim 6.0 ı yükledikten sonra fişi çekin telefonu açın dendi açma tuşuna bastım 30-40dk tık yok telefondan açılmımyor gavur gibide yanıyor telefonu buz dolabına koydum 20 dk daha geçti 1 saat oldu çıkarayım dedim elime aldım açıldı telefon cidden hızlanmış ısınması azalmış kamerasıda daha iyileştirilmiş otomatik modda fakat halen şöyle bir sorun var birleştirilebilir bir hafıza yok bu yüzden hafıza sıkıntı olabiliyor babam kullandığı için sadece face-sahibinden-igo-wp yüklü başka program yüklemediğinden dolayı gayet yeterli telefon.

candychop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet aynen öyleymiş bende alacaktım fakat bu özellik gelmedi diye vazgeçtim

Eğer fazla bişey yüklemiyorsan tavsiye ederim
Kardeşim kesinlikle reklam gibi amacım yok fakat sony m4 e hafıza birleştirme özelligini koymamış fakat ufak bi düzenleme ile o özelligi elde edebiliyorsun kesinlikle garantiden de çıkmıyor çünkü bu özellik 6.0 ın alt yapısında var ordan aktifleştiriyorsun

candychop

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha öncede söyledim m4 kullanıcısıyım 6.0 özelligiyle ısınma en aza indi. Stabilite arttı.Sorunuz olursa cevaplayabilirim