A7010'a da bakmanızı öneririm. Redmi Note 3'te iyi bir cihaz. Türkiye'de var mı ki?Xiaomi redmi 3 alacağım gibi.
Redmi note 3 değil sadece Redmi 3A7010'a da bakmanızı öneririm. Redmi Note 3'te iyi bir cihaz. Türkiye'de var mı ki?
Redmi note 3 değil sadece Redmi 3sahibindende satıyorlar
6.0 Geldi mi ? Türkiye cihazları için dağıtıma bile başlanmadı.Kardeşim m4 aqua kullanıcıyım.10 gün önce aldım. 8 gb hafıza sıkıntılı oluyordu.Ama 6.0 gelince o sıkıntıda kalmadı.Telefn 8 çekirdek efsane bişey .Uçuyor . Hergün iyiki bunu almışım diyorum . Şiddetle tavsiye ederim
Kardeşim suan bende yüklü dagıtım başladı fakat bilgisayar üstündeb yükleniyor6.0 Geldi mi ? Türkiye cihazları için dağıtıma bile başlanmadı.
Nasıl yani?6.0 geldi ancak hala hafıza kartı ile ana hafızayı birleştiremiyorsun haberin olsun.
Marshmallow da hafıza kartı ile telefon hafızasını birleştirip tek hafıza yapma özelliği var ancak m4 aqua Marshmallow almasına rağmen bu özellik kullanılmıyor.Nasıl yani?
Evet aynen öyleymiş bende alacaktım fakat bu özellik gelmedi diye vazgeçtimMarshmallow da hafıza kartı ile telefon hafızasını birleştirip tek hafıza yapma özelliği var ancak m4 aqua Marshmallow almasına rağmen bu özellik kullanılmıyor.
Hayır M5 bile sorunlu çıktı sıfır olarak aldığımız cihaz m4 kesinlikle -biliyorsunuz android 6.0 geldi sizce alınabilecek bi telefon mu ?
Yav kardeşim senin aldıgın telefon sıkıntılı çıktıysa niye bütün sony leri kötülüyonHayır M5 bile sorunlu çıktı sıfır olarak aldığımız cihaz m4 kesinlikle -
Kardeşim kesinlikle reklam gibi amacım yok fakat sony m4 e hafıza birleştirme özelligini koymamış fakat ufak bi düzenleme ile o özelligi elde edebiliyorsun kesinlikle garantiden de çıkmıyor çünkü bu özellik 6.0 ın alt yapısında var ordan aktifleştiriyorsunEvet aynen öyleymiş bende alacaktım fakat bu özellik gelmedi diye vazgeçtim
Eğer fazla bişey yüklemiyorsan tavsiye ederim