Sony hakkında

dnzbinbasioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar yeni uyeyim konuyu yanlis yere mi actim bilmiyorum simdiden affola, uzatmadan konuya girmek istiyorum.

yeni bir telefon alacagim tek dusundugum marka da sony. bircok modeline bakttım c4 olsun m4aqua olsun z2 olsun ve cok kararsiz kaldim umarim yardimlarinizla bu kararsizligimi yenerim. bütcem 1000-1300 arasi pek oyun oynamam oyun bagimlisi degilim telefonda aradigim ozellik beni yarı yolda bırakmaması en az 2-3 yıl kullanabilecegim stabil sarji sabahtan aksama gitse yeter yok su gecirirmis gecirmezmis isin bu boyutunda degilim soyledigim gibi kasmasin stabil olsun sosyal aglarda rahat gezebileyim ve de 2-3 yıl daha benimle olsun, güncelleme gelecekse desteklesin. m4aqua, c4, z2, z3 compact, z1 vs. kararsiz kaldigim telefonlar. simdiden hepinize tesekkur ederim iyi aksamlar

Milimsi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Z3 compact kullandım 1 sene ilk gün ki gibi telefon cok kez düşürdüm ama bir darbe izi yok arkada kılcal cizikler oluyor ısıga tutunca gözüken onu istemezsen arkayada koruyucu ekran al ekranı büyük isterim diyosanda z3 al 1400 bulursun ama oyun oynamıcaksan kamera ve şarj girişi vs M5 şuan tartışmasız alıcağın telefon

dnzbinbasioglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
su an aklim z2ye kaydi. z2yi mi m5i mi tercih etmeliyim, z2 hala stabil ve 3 yili cikarabilecek bi telefon mu

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Tabiki de M5 tercih edilmeli. Z2 kullanıcısı olarak M5 alın diyorum. Z2 kamerada ışık azlığı durumunda hemen çöküyor. M5 in kamerası bin basar.