Sony Ericsson Xperia X10 İnceleme

marjinaliter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2,3 yazılımını yükledim ama hiç memnun değilim telefon cok kasmaya basladı sarkı dinlerken bilet akılıyor gecisle rcok yavas aynıs orunu yasayan varmı arkadaşlar

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
2,3 yazılımını yükledim ama hiç memnun değilim telefon cok kasmaya basladı sarkı dinlerken bilet akılıyor gecisle rcok yavas aynıs orunu yasayan varmı arkadaşlar

ben çok menunum. şarjı eskiden 2 gün giderdi, güncelleme yapalı 4 gün oldu hala kapanmadı. Ayrıca gözle görülür derecede hızlanma söz konusu ve flash player yüklenmeside harika olmuş.

bence sen güncellemeyi tekrar kur.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim telefonda bir soruna sebebiyet vermemesi, sürümün sorunlu olmadığını gösterir. geriye 2 ihtimal kalır, ya yükleme sırasında hata oluştu, yada telefonun sorunlu. eğer telefonumda bir sorun yoktu diyorsan ihtimal teke düşer :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION] Telefonu hala kullanıyor musun ?

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Kendisi dışa verdiği sesi duydukdan ve kendi menüsünde saliselik takılmalar yaptığını gördükden sonra almakdan vazgeçtiğim telefondur.

Ne yazık ki Huawei ideos X5 kadr bile kaliteli dış sesi yok, görüşme sırasındaki duyma ve konuştuğum ses ses de karşı tarafa kısık gidiyor.

Sony Ericsson k750 bile bundan daha iyi ses performansına sahip.

Buna karşılık tasarımı, video ve resim çekimi güzel.
Lakin sıfır satış fiyatını da kesinlikle hak etmeyen bir model.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üzerinden 5 ay geçmiş. Cihazı tavsiye eder misin ?
niye uzerinden 10 yil gecse ne yazar. kalite kalicidir. daha iyisi cikanakadar tabi :P
mesela 20 yil onceasinin lotuslari felan bugunku fiyatlara o halleriyle bile 3 kat fark atar basitce turkcelestirmek yada ozturkcelestirmek gerekirse ayrintilara girmeden :D

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
niye uzerinden 10 yil gecse ne yazar. kalite kalicidir. daha iyisi cikanakadar tabi :P
mesela 20 yil onceasinin lotuslari felan bugunku fiyatlara o halleriyle bile 3 kat fark atar basitce turkcelestirmek yada ozturkcelestirmek gerekirse ayrintilara girmeden :D

3 haftalik tecrubeyle 5 aylik tecrube arasinda fark oldugu icin 5 ay ib aresini vurguladim :D Almayi dusunuyorum bu aralar :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3 haftalik tecrubeyle 5 aylik tecrube arasinda fark oldugu icin 5 ay ib aresini vurguladim :D Almayi dusunuyorum bu aralar :D

3 haftalık tecrübem üzere ettiğim tavsiyenin 5 ayda değişmediğini söyleyebilirim. ama bu sektörün çok hızlı değiştiği aşikar. bu telefonu alırken sony'nin en son modeli idi. şimdi üzerine 3 telefon çıktı. aynı şekide diğer markalarda üzerine koyarak bir çok yeni model çıkardılar.

sözün kısası, son çıkan ve incelediğim telefonların yanında x10 bariz şekilde yavaş kalıyor. tabi bir süre sonra bugünün yenileri de geleceğin yenilerinin yanında yavaş kalacak ama şu anki durumda ikinci el ve makul bir fiyata almanın dışında sıfır almanı kesinlikle tavsiye etmem.