Sony ericson xperia neo v hakkında

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
evet baya hızlı ve az yer kaplıyor
kapladığı yerı falan bılmem de tarayıcıyı kurdumda seceneklerı ıngılızce .alışması zor.opera nın özellıklerı,kullanımı daha kolay ve güzel.hız konusunda daha karar veremedım:)

ahmet1400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kapladığı yerı falan bılmem de tarayıcıyı kurdumda seceneklerı ıngılızce .alışması zor.opera nın özellıklerı,kullanımı daha kolay ve güzel.hız konusunda daha karar veremedım:)

Karar senin tabii ki de ama benim çok hoşuma gitti bu arada bende Türkçe program seçenekler falan hepsi..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadşlar ben yanlışbir tuşa basarak tlfonun dilini değiştirdim nasıl düzeltecem fransızca olmuş yardımcı olurmusunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
x perian varsa sınnırsız internetinde olmalı dedim aldım.bi flm izlemek eziyet verior.2 dk izleyince donuyor.wifi ile donma yapmıyor

OrbitaL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar,CyanogenMod 10 kuran var mı acaba aranızda ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar size bi sorum olcak bende yakında xperia neo almayı dğşğnğyorum ama klavyesinde mikrofon varmı cevap verirseniz sevinirim

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Android 4.0 yüklersen var, 2.3.4'ün orijinalinde yok ama farklı bir klavye yüklersen olur.

surfer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba

telefondaki resimleri,müzikleri xpde çok rahat görüyordum. telefonu bilgisayara usb ile takıyordum ve örneğin çektiğim resimleri DCIM klasöründen çok rahat görüyordum. ama bunu vista ve windows 7 de yapamıyorum. media card olarak görüyor telefonu ancak DCIM klasöründe 20 resim gözüküyor -ki telefonla çektiğim 500den fazla resim var- ve onları da pc açmıyor dosya biçimi desteklenmiyor diyor. her klasöre girdim bulamıyorum resimlerimi. pc comp. media go falan yükledim onlarla da göremiyorum. nasıl görebilirim pcme bluetoothla aktaramam bu kadar resmi =/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar bu neo v ile karşılıklı operatör üzerinden görünülü konuşma olmuyormu güncelleme hakkında bilgisi olan varmı yardım lütfen

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Ekranın Dönmüyorsa

Ayarlar-Ekran-Ekranı Otomatik Döndüre Tik Koyabilirsin.

Klavye Konusunda Klavyenin Swype Özelliği Var Onu Kullan Ama Eğer Büyük Tuş İstiyorsan Sana SwiftKey Yüklemeni Ve Tuş Yüksekliğini Arttırmanı Öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de sony xperia neo var ve yazı şeklini nerden değiştircemi bilmiyorum..yardımcı olur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar.
sony xperia neo l kullanıyorum. telefonumda cektıgım resımlerı galerıden gırdıp baktıgımda cektıgım resmın onunde baska eskılerden telefondan sılınmıs bır resım cıkıyor. ama uzerıne tıklayıp gırdıgınızde resım normale donuyor bunun bı cozumu varmı arkadaslar?

aradok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar.Sony experia neo v bir telefonum var.Telefonla fotoğraf ve videolar çektim.USB kablosu ile bilgisayara bağladığımda,yalnızca hafıza kartı ve içeriği görünüyor.Ancak fotoğraf ve videolar telefon kısmında olduğundan erişemiyorum.Companion ve media go programlarını da yükledim,nafile.Media go programında,bilgisayardaki dosyaları gösteriyor.Telefon içeriğini nasıl görüp,fotoğrafları alabilirim?