Sony E4G mi yoksa General Mobile 4G mi?

FX_PRO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
gm 4g nin ekranı daha büyük 5 inç vs 4.7 inç çözünürlügü daha yüksek 1280*720 vs 960*540 kamerası daha iyi 13 mp vs 5mp rami daha fazla 2gb vs 1gb işlemcisi daha iyi android sürümü daha yüksek ve googledan güncelleme alıcak.Ama gm 4g de harika bi telefon değil 1000tl altında daha iyi alternatifer 1100 g3 gibi bi telefonda var.

ycbulut

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gm 4g nin ekranı daha büyük 5 inç vs 4.7 inç çözünürlügü daha yüksek 1280*720 vs 960*540 kamerası daha iyi 13 mp vs 5mp rami daha fazla 2gb vs 1gb işlemcisi daha iyi android sürümü daha yüksek ve googledan güncelleme alıcak.Ama gm 4g de harika bi telefon değil 1000tl altında daha iyi alternatifer 1100 g3 gibi bi telefonda var.

Ben de GM 4G düşünüyorum ama bakalım hayırlısı. Nakit olarak almayacağım, Turkcell'den faturaya ek olarak alacağım ve aylık taksit olarak beni zorlamayacağı için bu ikisinden birisini alacağım. Çok teşekkürler, sağol. Eyvallah.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Her türlü Gm 4g. Diğer telefonun bi artisini göremiyorum güncelleme de almayacak

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Dusundugunuz iki model icinden tavsiyem general mobile 4g. Obur modelin 4g'ye kiyasla pek elle tutulur bir yani yok.

ycbulut

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Her türlü Gm 4g. Diğer telefonun bi artisini göremiyorum güncelleme de almayacak

Teşekkürler dostum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar;

Dusundugunuz iki model icinden tavsiyem general mobile 4g. Obur modelin 4g'ye kiyasla pek elle tutulur bir yani yok.

Yapacağım artık bişeyler.

Düşünmeden GM 4gye gec...

Çok sorunlu bir telefon diyorlar ama bilmiyorum açıkçası.

Kesinlikle GM 4G al

Daha karar veremedim. :)

Bakacağım.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Bikac daha buna benzer cihazlari dusunen arkadaslara da general mobile tavsiye ettik. Sorunlu falan demisler. Boyle bir geri bildirim almadik. 1000 tl altinda Alternatifleri de sunayim bir fikriniz olsun bu konuda;

* performans-oyun icin: lenovo p70, vodafone smart6

* kamera icin: asus zenfone laser.

* guncelleme destegi icin: general mobile 4g.

1000 tl altinda iyi olduklari branşlarina gore bu sekilde belirtebiliriz.

ycbulut

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bikac daha buna benzer cihazlari dusunen arkadaslara da general mobile tavsiye ettik. Sorunlu falan demisler. Boyle bir geri bildirim almadik. 1000 tl altinda Alternatifleri de sunayim bir fikriniz olsun bu konuda;

* performans-oyun icin: lenovo p70, vodafone smart6

* kamera icin: asus zenfone laser.

* guncelleme destegi icin: general mobile 4g.

1000 tl altinda iyi olduklari branşlarina gore bu sekilde belirtebiliriz.

General Mobile 4G alacağım o zaman.

A

AcunIlıcalı

SDN Okuru
gm 4g alma alanlar servislerle kanka olmuşlar gündüz gm 4gyi vermek için görüşüyor akşamlarıda ailecek yemek yiyorlar...

Niye gm denen çöpü alıcan?

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
General Mobile 4G alacağım o zaman.

Bu fiyat segmentinde basarili olduklari branslara gore urunleri belirttim. Beklentiniz hangi yonde ise ona gore bir tercih yapabilirsiniz. Her konuda 4/4 luk bir urun yok. Bu nedenle sizin icin en onemli olan kritere gore hareket etmeniz sizin icin daha iyi olucaktir.

ycbulut

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gm 4g alma alanlar servislerle kanka olmuşlar gündüz gm 4gyi vermek için görüşüyor akşamlarıda ailecek yemek yiyorlar...

Niye gm denen çöpü alıcan?

Telefonu aldım ve hiç bir sıkıntı, sorun yaşamadım. Şikayetlere bakarsanız telefon almasın hiç kimse o zaman. Bende önyargılıydım fakat telefon gayet başarılı.

Bu fiyat segmentinde basarili olduklari branslara gore urunleri belirttim. Beklentiniz hangi yonde ise ona gore bir tercih yapabilirsiniz. Her konuda 4/4 luk bir urun yok. Bu nedenle sizin icin en onemli olan kritere gore hareket etmeniz sizin icin daha iyi olucaktir.

Telefonu aldım zaten gayet memnunum. Teşekkürler dostum.

A

AcunIlıcalı

SDN Okuru
Telefonu aldım ve hiç bir sıkıntı, sorun yaşamadım. Şikayetlere bakarsanız telefon almasın hiç kimse o zaman. Bende önyargılıydım fakat telefon gayet başarılı.

Telefonu aldım zaten gayet memnunum. Teşekkürler dostum.
geçmiş olsun hiç iyi yapmadın koskoca sony varken dünün çakma iphoncu kapon markasını aldın...

ycbulut

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hayırlı olsun .

Teşekkür ederim dostum.

geçmiş olsun hiç iyi yapmadın koskoca sony varken dünün çakma iphoncu kapon markasını aldın...

Hala hiç bir sorun yaşamadım dostum. Sony'nin üst segment telefonları iyi fakat orta ve giriş seviyesi segmentteki telefonları iyi gelmedi bana.

Aldım zaten teşekkürler hocam. :)

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Teşekkür ederim dostum.

Hala hiç bir sorun yaşamadım dostum. Sony'nin üst segment telefonları iyi fakat orta ve giriş seviyesi segmentteki telefonları iyi gelmedi bana.

Aldım zaten teşekkürler hocam. :)
Hayırlı olsun ozaman😀

A

AcunIlıcalı

SDN Okuru
ben almam gm ve gaspet gazulet casper bunlar çöp samsung,sony veya HaTiCe alırım şahsen.
bir Hatice var ki efsane gerçi pop dinlemem ama efsane o.