Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Şükürler olsun...
Daha bugün pek sevmediğim biri mesaj attı kesin bir şey isteyecek dedim bilgisayar özellikleri falan sordu. Hayır ne olsa bir gün sabah kalktığımda bir günaydın mesajı gelse.. :// Üzücü bir durum.O nedir? Haftada 5 tane mesaj alırım ya değil. Bana sözü olan arıyor zaten ondan pek anlamam bu işlerden.
Bazen bende de öyle oluyor. Mahalle arkadaşlarından bazısı anca işi düştüğünde mesaj atıyor. Bilgisayarım bozulmuş bir bakabilir misin diye. Evde olunca kıramam pek elimden geldiği yardımı ederim amaDaha bugün pek sevmediğim biri mesaj attı kesin bir şey isteyecek dedim bilgisayar özellikleri falan sordu. Hayır ne olsa bir gün sabah kalktığımda bir günaydın mesajı gelse.. :// Üzücü bir durum.
Çok kötü bir yoldayız. Eskiden dutluktu şimdi kötü insan kaynıyor. :sBazen bende de öyle oluyor. Mahalle arkadaşlarından bazısı anca işi düştüğünde mesaj atıyor. Bilgisayarım bozulmuş bir bakabilir misin diye. Evde olunca kıramam pek elimden geldiği yardımı ederim ama
Hayır desen bir dert..... evet desen iki dert ? Kendileri de bozunca Zaur iyi yapmadı diye düşünüyorlar sonra eminim ?
Kötü yoldayız diyemem ama çevredekiler öğrenmek istemiyor ne? Hep bilgisiz mi kalıcaklar bilemiyorum. Her şey el altında bilgisayar kasasını açmaya korkuyor adamÇok kötü bir yoldayız. Eskiden dutluktu şimdi kötü insan kaynıyor. :s