Sonunda Logo Yapımımız Bitti Gir Ve Düşünceni Yaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diablo408

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Demo Görüntüdür Sizde Maskotlu logo Yapdırmak İstiyorsanız PM/Mesaj Atın Fiyatlarımız UYGUNDUR..!

Z2D32g.png

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,942
Bir Logo için 5 lira'mı ödeyelim şimdi ? Buradan bedavaya kopyalasak nasıl olur ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu logo en az 20 TL değerinde çok iyi çalışma , kimse telif hakkı olan bişeyi kopyalayamaz.

Diablo408

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki Bunun lisansı Bizde Siz bunu kopyalayıp kullancaksınız biz mahkemeye verecez Ve Tazminat Olarak Bize Para ÖDemek Zorunda Kalacaksınız

Ayrıca Bu Logo 5 Tl Değerinde Deil En az 15 TL

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim Yani Sen Kim Oluyorsun Bizim Emegimize Böyle Konusup Hakaret Ediyorsun ? Seninle Muhattap Olmak İstemiyorum Ne Konuma Gir nede Yorum At Senin gibilerle urasıoruz yaw Sen Kim Oluyorsun ya Moderatorlere o yorumunu Bildirdim ayrıyetten Şİkayet Ettim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şaka yapmıştır çoçuk. Hacı dayı hemencecik ne sinirleniyorsun :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=406547]Diablo408[/MENTION] Merhaba,

Öncellikle şunu belirtmek isterim ki satış yasak :)

Bir logo için 5tl kim verir? facebook sayfası olan veya youtube kanalı olanlar vs, zaten bu insanlara logo yapılıcaksa bedavaya yaparsın oda senin reklamını yapar herkes sizi tanır böylelikle büyürsünüz ilerde de satışa geçersiniz.

Bu arada üslubunuza dikkat edin burası bir forum saygı çerçevesinde konuşmaya özen gösterin '' sen kimsin '' tarzında tartışma ortamı yaratıcak sözlerden uzak durun!

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
%99'unu internetten karşıladığın şeyi savunmanı ayakta alkışlıyorum.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
o ikon da lisanslı ise yani kullanım izni yok ise peki siz aynı durumla karşılaşacağınızı biliyor muydunuz ?
logo üstünde daha çok çalışılması lazım be da ayrı bir konu dostum.

ekstra eklemek isterim bu piyasa da olduğumdan bilirim, bir logoya 5 10 lira fiyat verenler yüzünden web tasarım'a sadece odaklanıyorum.gerçekten anlamıyorum artık bu işleri.
hayırlı akşamlar.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
@Diablo408 Merhaba,

Öncellikle şunu belirtmek isterim ki satış yasak :)

Bir logo için 5tl kim verir? facebook sayfası olan veya youtube kanalı olanlar vs, zaten bu insanlara logo yapılıcaksa bedavaya yaparsın oda senin reklamını yapar herkes sizi tanır böylelikle büyürsünüz ilerde de satışa geçersiniz.

Bu arada üslubunuza dikkat edin burası bir forum saygı çerçevesinde konuşmaya özen gösterin '' sen kimsin '' tarzında tartışma ortamı yaratıcak sözlerden uzak durun!

Ne olursa olsun saygiyi kaybetmemek en buyuk erdem. Shiftdelete.net farki saygi ile dogru orantili. Bundan dolayi diger forumlara girince istanbulun arka sokaklarina girmis gibi hissediyorum kendimi :lol:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Logoları paint ile mi yapıyorsun Photoshop ile mi? [MENTION=406547]Diablo408[/MENTION]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Logoları paint ile mi yapıyorsun Photoshop ile mi? @Diablo408

Paint gibi gözüküyor :D

Ne olursa olsun saygiyi kaybetmemek en buyuk erdem. Shiftdelete.net farki saygi ile dogru orantili. Bundan dolayi diger forumlara girince istanbulun arka sokaklarina girmis gibi hissediyorum kendimi :lol:

Şeklimiz farkımız farkımızın farkındayın demiş Shiftdelete.net :lol:

farkındayız* olucaktı orası :D

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Eskiden uğrasırdim Facebooka PNG Hayran kartı yazınca çıkıyor Photoshop Photoscpe gibi programlar kullanılarak 2-3 dakikada hazırlanır bunlar

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Logonun lisansimi olur arkadas.. Ha markaysan gider tescil ettirirsin.. Gerekli mercilere basvurursun.. Sen bilmem ne fontunu kullanmissin bunu yapana para verdin mi izin aldin mi... Bu kadar kucuk dusunmeyin.. Para kazanacagiz diye de rezil olmayin..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Forumda satışlar sadece ikinci el bölümünde ve kurallarına uygun olarak serbest olduğundan konu kilit.. Benzer konuları tekrarlamayalım lütfen..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...