Erenist2020
Dekan
Oyunda yüksek fps istiyorsan ikinci el İphone 8 al geç.realme 6 40 fps alıyor ama
Oyunda yüksek fps istiyorsan ikinci el İphone 8 al geç.realme 6 40 fps alıyor ama
yenilenmiş mi?Eski model bir iphone öneririm. 8 gibi.
2.elyenilenmiş mi?
yukarıda yenilenmiş olması daha iyi değilmi diye soruyorsun ,kendinle çelişiyorsun çocuk random adam.zaten 2.el olduğunu biliyorum weqewqewq ve 5 10 fps mi? o 20 30 fps olmasın kardeşim yarı yarıya
yenilenmiş s9 plus demek yerine direk yenilenmiş dedim ki yenilenmiş s9 plus realme 6 dan daha iyiye benziyor hem marka hem performans güncellemeyi bilemem ama çok umrumda değil bide artık tartışmasak?yukarıda yenilenmiş olması daha iyi değilmi diye soruyorsun ,kendinle çelişiyorsun çocuk random adam.
yenilenmiş olması daha iyi değil mialpotter dedi ki:
AnTuTu her şey değil. Telefonun kalitesini belirlemez.
Mi 9 hem yenilenmiş, hem de batarya konusunda başarılı olduğunu düşünmüyorum.
bütçe olsa be keşkeyenilenmiş olması daha iyi değil mi
batarya konusuna gelirsek 1 günü çıkarsın yeterli zaten çok bakmıyom.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
bundan bahsettim neyse,2.ele girme derim,bütçe çıkarsa iphone se2020 al fps istiyorsan![]()
Madem S9+ tam sana uygun bize daha sormana gerek yok al gitsin.bütçe olsa be keşke1 hafta içinde ne olcak görcem bütçe çıkmaz büyük ihtimalle teşekkür ederim önerin için
fazla zorladım sizi D: bütçe çıkarsa mi9 çıkmazsa s9+Madem S9+ tam sana uygun bize daha sormana gerek yok al gitsin.
M31 çöp.Merhaba 2.el S9+ almak yerinde neden 0 yeni çıkan telefon tercih etmediniz ? Örneğin bunun gibi ; Samsung Galaxy M31 SM-M315F Akıllı Telefon, 128 GB, Okyanus Mavisi (Samsung Türkiye Garantili): Amazon.com.tr (Telefonu aldıysanızda hayırlı olsunTabi tercihinize karışmak istemem sadece nedenini merak ettim
+1M31 çöp.
Sadece örnek verdim M31 çöp olabilir ama 3200₺ bandında iyi F/P telefonlarda var.M31 çöp.
Nerde çöp cihaz var öneriyorsun.M31 kasmaktan başka bir halta yaramıyor.P40 lite da Google servisleri yok.3000 TL verip Apk ile mi uğraşacak?P40 LİTE var ki yaklaşık 3000₺ S9+'tan daha ucuz hem
![]()
Huawei P40 Lite (JNY-LX1) Cep Telefonu
Huawei P40 Lite JNY-LX1 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com