İsmimyok22
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 49
Rtx 2060 i5 9. Nesil bilgisayarım var ama sonıyuncuda en yüksek ayarlarda 20-30 fps alıyorum eskiden 1200-1500 arası alıyordum
RAM'lerin takılı olup hiçbirinin çıkmadığından emin misiniz ?Rtx 2060 i5 9. Nesil bilgisayarım var ama sonıyuncuda en yüksek ayarlarda 20-30 fps alıyorum eskiden 1200-1500 arası alıyordum
EminimRAM'lerin takılı olup hiçbirinin çıkmadığından emin misiniz ?
A-V Taraması yapar mısın ?Eminim
format at , naptın bilgisayaraRtx 2060 i5 9. Nesil bilgisayarım var ama sonıyuncuda en yüksek ayarlarda 20-30 fps alıyorum eskiden 1200-1500 arası alıyordum
Format attıktan sonra oldu bunlarformat at , naptın bilgisayara
Hangi programdanA-V Taraması yapar mısın ?
Yeni format attım amaVirüs olabilir bilgisiyarında.Görev yöneticisini açıp bir fotoğrafını yollayabilir misiniz?
Virüs olabilir bilgisiyarında.Görev yöneticisini açıp bir fotoğrafını yollayabilir misiniz?
Ekran kartı driverını yükledin mi
Anaaa unuttum ben onuEkran kartı driverını yükledin mi
Yükledim hala aynıEkran kartı driverını yükledin mi
Yükledim ama aynı halaEkran kartı sürücüyü kurmasan bile görüntü verir ancak ful güçte çalışmaz galiba sende %1 den az bi düzeyde çalışmış
Abi kusura bakma valla ben nvidia uygulanasını yüklemişim driver sanıyom şimdi driver yükledim düzeldiAygıt yöneticisinden ss atar mısın
Yaptım düzeldi şimdiFormattan sonra driver kurmazsan olacağı bu
![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available.www.intel.com.tr
Ben 14 yaşındayımAbi kusura bakma valla ben nvidia uygulanasını yüklemişim driver sanıyom şimdi driver yükledim düzeldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptım düzeldi şimdi
He aynı yaştayızBen 14 yaşındayım
Onu nerden yabcazBide benim mesajımı çözüm olarak işaretler misin
Bu konuda yok sanırım, çünkü puan tuşu falan da yok.Mesajımın altında begen tuşunun yanında olması lazım
HııBu konuda yok sanırım, çünkü puan tuşu falan da yok.
İyi de sen çözmedin ki olsa da neden zorla işaretlettiriyorsunBide benim mesajımı çözüm olarak işaretler misin
Driverı yüklemesini ilk kim söylediİyi de sen çözmedin ki olsa da neden zorla işaretlettiriyorsun![]()
Ayrıca işaretlermisin demişim zorlama yok ister işaretler ister işaretlemezİyi de sen çözmedin ki olsa da neden zorla işaretlettiriyorsun![]()