Sonny xpreia arc

burhancaliskan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleykum arkadaslar oncelıkle merhaba foruma yenı kaydoldum.Yaklasık 20 gun once sonny xpreia arc diye yurtdışından gelen bir telefonu arkadasımdan aldım imei atılması gerekıyordu telefoncuya goturdum 50 tl karsılıgında atarız dedı parayı verdım ustune kulustur bır telefon verdım bunun ımeisini atsınlar dıye ertesı gun gel al dedı gıttım almaya ordakı adam imeisinde sıkıntı yoktu seri numarasında sıkıntı var dedı onu degıstırcez bırde dedı yarın bırdaha gel dedı neyse gıttım aldım fılan sıkntı cıkmadı çok sukur fakat aklıma takılan sorular oldu adam imeisini değiştirmiş telefonun ama benım verdıgım telın ımesı degıl sıstemden attık dedı ımeıyı peki dedim ilerde sıkıntı cıkar mı cıkmaz fılan dedı cıkarsa getır tekrar hallederız fılan dedı sımdı ben bır kaç yerde okudum boyle imei attırınca klonlanınca telefon komple kıtlenıyormuş herhalde e şöyle dusundum kıtlense bızım arkadas kullandı telefonu sonra gıttı klonlandı bana sattı ıste bende hallettım ılerde buyuk ıhtımal yıne aynı sıkıntı olur dıye dusunuyorum fakat adamın dedıgıne gore olmaz oyle bısı dedı hanı googlede sorgulattım ımeıyı kayıtlı imei ithalat yoluyla kaydedılen imeil yazıyor ilerde sıkıntı olur mu dıger forum sıtelerınde okuduguma gore klonlanmadan once mesaj gelıyormus nezaman gelir bu mesaj hani bilgilendirirseniz çok sevinirim