Sonlandırıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Chimera Not : Bu konu tartışma yaratır. Konunun 2 sayfa oluşundan da belli oluyor zaten.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
yazıklar olsun ..
düşünmen ayrı bi terbiyesizlik bunları ve düşünüpte yaptıklarını buraya yazarak kendini aşşağılaman ayrı bi olay..

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Yanlış yerdesin fantezi bölümümüz yok abazanlık krizlerin için başka bir forum araştırmalısın bağlayın arkadaşı .....

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
itiraf bölümü değilmiy di fantezi değil saklı başka birşeyim yoktu bunları yaptıgımı itiraf ettim ayıp oldugunu biliyorum aklım alıyor ama kendime bu laf eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek bunu küçükken düşünmüşüm büyünce geçekmi sanki ne kadar istediysemde huyum değişmedi.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
modlar yok galiba .. yarın bakarlar artık .. konu görevliye bildirildi..

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
buraya gelenlerin 100%90'ı yalan itiraf yapar ben dogrusunu yaptım ilk önce ayıplar sonrada helal dogru söyledin der insan :D

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
yahu arkadaşlar böyle tepki alacağımı bilsem yazmazdım itiraf ettim birde sdn magazin +16 hatunalr bölümünü kitlese ya o moderatörler :S orasını görüntülü itiraf değil bence bu onunla aynı şey onları görücne ne düşündüğünüzü 9 yaşında ki bebeler bilir ben doğruyu itiraf ettim küfür dolu bişi yazmadım etmedim :S dedikleriminde arkasındayım

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bırakın ya, sanki hiç biriniz bu tür şeyler yapmıyorsunuz. Kimse tuvalete girmiyor. Çocuk bir şey itiraf etmiş, yerden yere vurmuşsunuz. Sizin yaptığınız ayıp bence. Forumda ne konular gördüm. Sansürlü olunca sorun yokta açık açık yazınca mı sorun oluyor. Kibar küfür diye bir şey mi olurmuş?

aligoren

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Teşekkürler herkesin ayıbı kendinedir ayıbımı kabullendim ama gelen olumsuz tepkileride anlamış değilim yoldan geçerken çorapsız mini etekli kızlara bakanlar var bu forumda var var hatta bu foruma şunlarıda koyanlar var modlar lütfen bunalrıda locked ediniz.
http://forum.shiftdelete.net/index.php/topic,6505.msg0/boardseen.html#new

evet bunlar bence benimkiler ahlak kurallarına daha yakın birşey hele bu fotolardan sonra.ne mastürbasyon ayıp birşey ataerkil yaşıyorsanız orasını bilemem ne de küçüklükten ergenliğe kadar görüpde düşlediği şeyleri yaşamak ve itiraf etmek ayıp birşey

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Linkide vermiş helal olsun, görsünler şimdi kendi ayıplarını :D siteye yeni üye oldum, karşılaştığım manzara süper. Bir çocuğu, insan olduğu için, insan gibi hissettiği için yerden yere vuruyorlar. Kimsede çıkıp siz ne yapıyorsunuz demiyor. Sanki kimse bu tür şeyleri hiç yaşamamış ya da hissetmemiş gibi. Biliyor musunuz benimde başıma turklerklani'ninki gibi şeyler geldi ama insanlığımdan utanmamam gerektiğini öğrendim ben. Kimsede utandıramaz.

Herkes sustu.............

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
@benben.. turklerklani'nin arkadaşı olduğunu bu kadar belli etmeseydin be arkadaşım.. :) çaktırmadan savunmaya geçmeliydin.. çok amatörce bi danışıklı oyun..

neyse yazacak çok şeyim vardı ama kendimi tehlikye atmıyorum bu basit ve gereksiz konunuz için.. banane ki ben sadece yorumumu yazdım.. geri kalanlar sizlerin olsun.. ;)

takdiri moderatörlere bırakıyorum.. hade bye

BeNBeN

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Doğrular söylenince, söyleyen insanda hep bir kusur aranır konu başka yerlere çekilmeye çalışılır. Bunu sende çok amatörce yapmışsın, ayrıca adamı bırak gerçek hayatı, sanaldan bile tanımıyorum. Bu siteyi 2 aydan beri takip ederim ama hiç üye olmadım. Bu durumu görünce (haksızlığa tahammülüm yoktur) direk üye olup yazı yazdım. Dışardan sana öyle görükmüş olabilir. Adamın verdiği linke bir gir, yaptığın haksızlığı anla.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
BeNBeN dedi ki:
Bırakın ya, sanki hiç biriniz bu tür şeyler yapmıyorsunuz. Kimse tuvalete girmiyor. Çocuk bir şey itiraf etmiş, yerden yere vurmuşsunuz. Sizin yaptığınız ayıp bence. Forumda ne konular gördüm. Sansürlü olunca sorun yokta açık açık yazınca mı sorun oluyor. Kibar küfür diye bir şey mi olurmuş?

Tamam arkadaş itiraf etmiş ona lafım yok ama konu çok acayibime gitti! Ayrıca dediğiniz gibi +16 hatunlar diye bir yer varki maşallah bence forum amacından çıkmış gibi. Teknolojiye yönelik sitenin forumu değilde sanki başka türlü forumlar gibi gözüküyor. Ben anlamadım..

alyans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MegaWolt dedi ki:
BeNBeN dedi ki:

Tamam arkadaş itiraf etmiş ona lafım yok ama konu çok acayibime gitti! Ayrıca dediğiniz gibi +16 hatunlar diye bir yer varki maşallah bence forum amacından çıkmış gibi. Teknolojiye yönelik sitenin forumu değilde sanki başka türlü forumlar gibi gözüküyor. Ben anlamadım..

teknoloji bölümünü istiyorsan oraya giderisn.itiraflar bölümünde ne işin var...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Herşeyin bir yeri var dimi ama ???

Senin yaptığın iğrençlikten başka birşey değil sdn magazinda o bölüm var evet öyle resimlerde konuyor çünkü orası onun için açıldı. Ama burası senin bu iğrenç itirafın için açılmadı. Ayrıca sanane millet bakarsa baksın o onlara kalmış. Sen utanmıyormusun komşunun kızına nerdeyse ablan yaşında. Ayıp ayıp. İğrençsin.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
180
@turklerklani,

Malesef doğru söylüyorsun, bu konuda bir çok insan kendini kandırır, hatta o yüzden "sen sapıksan ben ne yapayım" diyenlere ayrıca kızarım, sanki o insan değil de biz de yedik. Yani adam her açık giyinene bakar, ondan sonra kapalı giyinilmesi gerektiğini söyleyenlere "sen sapıksan ben ne yapayım" der.

Televizyonlarda din ağırlıklı programlarda "hoca" sıfatlı insanlara da söylerler bunu. Mesela adam bir meseleyi açıklıyordur, hemen sarılırlar telefona "sen sapıksan ben ne yapayım" diye.

Tabi kimse kendini kandırmasın, bu biyolojik bir olaydır, ne kadar kontrol ettiğin de önemlidir ancak ihtiyaç olduğu da bir gerçektir. Peki bu ihtiyaca karşılık bunları yapmak doğru mudur?

Evlendiğiniz zaman anlayacaksınız ki, hayat gerçekten çok güzel, çünkü o zaman anlayacaksınız ki cinsellik hayatın sadece küçük bir parçası. Cinsellik aradan çıkınca gözlerinizin ve kalbinizin açıldığını fark edeceksiniz.

İşte kendinizi buna hazırlamanız gerekir, yoksa düşlere bir yerde dur demezseniz, evlenmek de sizi paklamaz, başkalarının karısına-kızına göz dikersiniz Allah korusun. O zaman da bütün hayatınızı hayatın tadını alamadan, paylaşıldıkça artan duyguları, mutlulukları ve huzuru paylaşamadan bu dünyadan göçer gidersiniz. Bütün ömrünüzü huzursuz ve doyumsuz yaşayarak perişan olursunuz.

Turklerklani, burada arkadaşların sana tepki göstermesini normal karşılamalısın, çünkü bunları düşünmek ayrıdır, alenen söylemek çok ayrıdır. İkinci olarak asıl konu, senin bundan rahatsızlık duyduğun halde konuyu çok rahat ifade etmen. Yani "vazgeçmek istiyorum" diyorsun ama bunu güle eğlene anlatıyorsun. İşte asıl önemli nokta, bu ne kadar vazgeçmek istediğini belli ediyor; eğer özün sözüne yakın olsaydı, o zaman bu kadar tepki almazdın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...