[Sona Erdi][Kampanya] Zemana Antilogger 1 yıl

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Zemana Antilogger ile İnternette korkusuzca sörf yapın ve istediğiniz her şeyi indirin. Huzurla online bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirin. Bilgisayarınızdaki koruma seviyesini arttırın. Korsanlara karşı korunun. Keyloggerlara, ekran görüntünüzün alınmasına, web kamerayla gizli çekimlere, kopyala – yapıştır işlemlerini ve tüm sisteminizi koruma altına alın.
Tüm özellikleri
- SSL Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-SSL Logger Modülü
- WebCam Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-WebCam Logger Modülü
- Key Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-Key Logger Modülü
- Screen Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-Screen Logger Modülü
- Clipboard Logger’lara karşı koruma sağlayan üstün Anti-ClipBoard Logger Modülü
- İşletim Sisteminizi koruyan üstün Sistem Savunma Modülü
Buradan ulaşacağınız sayfada programın lisans anahtarı ile indirme bağlantısı bulunmaktadır.
Kampanya 48 saat sonra sona erecektir. bu süre içinde kurup aktive etmeniz gerekiyor

Kaynakhttp://www.yasalprogram.com/2011/08/zemana-antilogger-kampanya-1-yil-2/#more-6760

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Teşekkürler uzun zamandır kullanıyorum internet üstünden alışveriş banka işlemleri vs. çok kullananlar için ideal programlardan birisidir.

Konunun yeri burası değil ama.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende ındırdım ama lısansınızın bıtmesıne 15 gün kaldı yazıyor

blackwhite

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Paylaşımın için elerine sağlık. Programı çok beğeniyordum, şimdi 1 yıllık promosyon anahtar sayende aldım.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar bunu Nod 32 internet security 4 le birlikte kullanımı bi sorun oluşturmaz dimi???

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Arkadaşlar ben bişey söylemek istiyorum..

Güvenlik güzel şeydir fakat bu program bilgisayarında devamlı bankacılık işlemleri yapanlar devamlı kredi kartıyla alış veriş yapanlar yanii önemli şifrelerini korumak zorunda olan kişiler içindir.. Aksi halde bu program antivirüs programı değildir... Yanii bu bahsettiğim işlemleri pek yapmıyorsanız çok çok önemli bilgileriniz yoksa bilgisayarlarınıza ağırlık yapmayın derim ben...

Şahsen ben tek bi ücretsiz antivirüslerden bi tanesini kuruyorum... Tercihlerim ya Avira yada MSE birde antispyware tipi bi program yeterli oluyor... Ama dediğim gibi güvende olmak isteyenler için çok güzel bi yazılımdır...

Ayrıca antivirüslerin veya securitylerin yanına kurabilirsiniz bi sakınca yok eskiden ben çok kullandım...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bu programı sevmiştim , lisansını kaydetmeden format attım maalesef , elindeki lisansını paylaşıcak biri var mı yahu ?

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
çalışmadı. Elinde fazla anahtar olan varsa hayır işlemeye var mısınız? ne dersiniz :)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Hatırladığım kadarıyla böyle format durumlarında zemana yetkilileri yardımcı oluyormuş diye duydum daha önce yetkililer ile iletişime geçen bir kişi söylüyordu yardımcı oluyorlar diye ben onun yalancısıyım. :)