[Sona erdi] [Kampanya] InPaint 2.4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pupilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
screenshot.jpg

Inpaint ile fotoğraf karelerinden istenmeyen objeleri çıkartarak fotoğraflarınızı istediğiniz hale getirebilirsiniz. Inpaint fotoğrafın seçilen kısmını seçilen kısmın sınırlarından yeniden oluşturur.

trans.gif
Fotoğraflarınızı bozan elektrik hatlarını, manzara resmindeki bir insanı ve yazıları silebilirsiniz. Yazılım seçtiğiniz alanı otomatik temizler. Inpaint sayesinde fotoğraflarınızdan çıkartmak istediğiniz objeleri sadece seçerek temizleyebilir, clone aracıyla uğraşmak zorunda kalmazsınız. İnce ince uğraşmanız gereken ve vaktinizi harcayan bu iş, Inpaint ile çok kolay ve hızlıdır Yazılımı kullanmak çok basit, sadece kaldırmak istediğiniz objeyi seçim çerçevesi içine alın. Inpaint akıllı algoritması ile bu alanı çevre bölgeden oluşturduğu dokular ile kaplayarak göze doğal gelen sonuçlar ortaya koyar.

Buradan ulaşılan sayfada gerekli yerleri doldurup okeyleyin,mailinize gelen link’e tıklayın açılan sayfada lisansınız görünecek bir kenara not alın
programı buradan indirin

kaynak

http://www.yasalprogram.com/2011/03/inpaint-2-4kampanya/

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Sağolasın hemen aldım.

Önceleri kullanmıştım bu programı Al Paçino'nun elinde viski kadehi duran fotoğrafında viski kadehini çıkartmıştım gayet başarılıydı sonuç olarak fotoğraf üzerinde çok dikkatle bakılmadığı sürece bir şey belli etmiyor.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Eyvallah hocam hoş program..

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Çok kullanışlı bir proğram değil...Kaldırmak istenilen objeyi kaldırıyor fakat geride iyi bi görüntü vermiyor...(1 sene önce denemiştim)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
idare eder genede ya bence çok kötü de değil yani kullanılabilir..

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cs5 in güzel bir özelliği bu yazılımın tek görevi galiba. bir ara denicem indirip serialini aldım.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Güzel bişiye benziyo.en azından kullanımı kolay.

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
verdikleri seriali bir türlü programda çalıştıramadım.yanlış deyip duruyor.aynı hatayla karşılaşan varmı?

---------- Post added at 01:30 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

sitesinden yanlış programı indirmişim verdikleri serial çalışıyor.

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Sen de benim gibisin biliyorum dersin ayarlarsın ama yanlışı baştan yapmışın haberin yok sonra neden olmadı diye buraya belirtirsin merak etme yalnız değilsin ben de varım :D

Bu arada dün yine 1 fotoğrafta denedim eğer sadece belirtilen nesneyi silip öyle bırakırsanız görüntü biraz bozuk çıkabiliyor yani o yer biraz bulanık fakat diğer yerlerle birleştirildiği zaman fotoğrafta birşey belli edememe gibi bir çalışma yapabilirsiniz. Fotoğraflarda sürekli bir çalışma yaparsanız ( deneme amaçlı ) herhangi bir fotoğrafta çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.