Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Sona erdi] [Kampanya] F-Secure Internet Security 2011
evde yapılan testler av comparatives testlerinin yerini tutamaz bana göre, yani ben güveniyorum av comparatives testlerine. bu devirdede testlere güvenmessek halimiz yaman kime güvenicez.
Ben çoğu yazılımı hemen deneyip test eden biri olarak söyledim. Sen istediğine güvenebilirsin ama ben F-Secure'a çok fazla güvenmiyorum. Ama hiç yoktan iyidir herhalde
herkes güvendigini kullanır tabi saygim sonsuz benim söylemek istedigim milyonlarca dolar dönen bi piyasada, kullanıcılarin dev sirketlerin fikirlerini degistiren; tamamen bagımsız test kuruluslaridir. bütün testlere tabiki güvenilir demiyorum ama av comp saglamdir, saglam olmasa symantec, kasper, avira, eset vs vs büyük sirketler yanına birakmaz *ötünü keser test kurumlarinin eskiden olsa belki derim ama 2011 yılındayiz bilgi saklamak sahtekarlık yapmak öyle kolay degil.