[Sona erdi] [Kampanya ] Ad Muncher Basic

nightmare777

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ad Muncher:

5.jpg

Boyutu son derece küçük olmasına rağmen kendinden büyük işler başaran bu uygulama ile Web sayfalarını reklamsız olarak gezebilirsiniz. Ad Muncher hem reklam eklentilerini kaldırıyor, hem de reklam pencerelerini yok ediyor.

Programın Özellikleri :

Tüm tarayıcılar ile çalışabilme

Tüm reklamları ve pop-up pencerelerini engelleyebilme

Reklamlar engellendiği zaman sayfaları daha hızlı açabiliyor.

ICQ, Morpheus, Kazaa, Grokster, Opera, PalTalk, iMesh, Bearshare, LimeWire gibi programların reklamlarını silebilme

Hızlı filtreleme becerisi

Gelişmiş ek özellikler

Sistem Gereksinimi :
Pentium 60 İşlemci, 32 MB Ram/Bellek, 1 MB boş disk alanı.

(inndir.com alıntıdır)

reklam engelleme yazılımı olan ad muncher'in basic sürümü.valla basic in dezavantajı nedir iblmiyorum bilen arkadaşlar aydınlatrısa sevinirim.bende kurmadım.ama bi dönem kullandım,yararlı bi program.

orijinal sayfa için şurdan.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
lisan saysasından ödeme linkine atıyor

--- Mesaj Güncellendi ---

bu seferde lisans sayfasına yöneldi ama bu kadar ilgi beklemiyorduk yoğunluktan vazgeçtik tarzı mesaj yazıyor inş kıvırmazlar.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
lisan saysasından ödeme linkine atıyor

--- Mesaj Güncellendi ---

bu seferde lisans sayfasına yöneldi ama bu kadar ilgi beklemiyorduk yoğunluktan vazgeçtik tarzı mesaj yazıyor inş kıvırmazlar.

Dün başvurdum aynısını bana dedi ama bugün mail ime lisans göndermiş....

acaba ne kadar süresi göremedimde ....

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bende dün tekrar tekrar istemiştim banada göndermişler sağolsunlar...

Aykut olmadıysa sana bi güzellik yapabiliriz...

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Evet bende aldım. Kullanıyorum.. Chrome ve firefoxtaki Adblock Plus eklentisine güzel bir alternatif..

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Acaba süresi ne kadar bu bize verdiği lisanların ? yukarıda yazdımda kimse görmemiş herhalde programdan da baktım bulamadım....

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
tamam dostlar boşa sıkıntı yapmışız bana da geldi bugün eksik olmayın. Kullanmaya başladım, zaten bu sıralar İE9 kullanıyorum geçenlerde reklam engellemek için bişeylerde aramıştım tam denk geldi bu kampanya. Lisans süresi 12 ay buarada tabi sadece database güncellemesi programın yeni versiyonlarına değil. Ayrıca ayarlarından gereksiz exe'leri filtre dışı bırakırsanız boş yere programlar yavaşlamaz örneğin firefox ve chrome için kendi adblockları varken gereksiz yükten başka bişey değil tabi adblock eklentilerini kullanmıyorsanız orası ayrı..