[Sona Erdi] Hızlıal.com' da Lg 42LM615S 200HZ 3D LED Tv' de %30 indirim!

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
3D LED Televizyon mu almak istiyorsunuz? Hızlıal.com' da Lg 42LM615S 3D LED televizyonun fiyatı 2.283TL'den %30 indirim ile 1.599 TL' ye satılmakta..

d5526.jpg

200Hz UsbMovie uydu alıcılı 3D televizyon 4 adet 3D gözlük hediyeli olarak veriliyor.

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Geçen gün 47LM660Sin tv kanpanya haberi vardı bu gün 42LM615Sin bu arada yandan görünüşü çok güzelmiş :)

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
linkte bir şey dikkatimi çekti akıllı sensör yazan yerin üst kısmında 2 resim var , 2 resimde de mekan aynı ama arka fonları farklı , gece resminde gökdelenler varken gündüz resminde gökdelenler yok olmuş .. bu tv 2d den 3d ye geçişte arka fonları yokmu ediyor acaba....)

Clicker

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özellikler güzel marka güzel bunlara karşılık fiyatıda gayet iyi

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
2x25 TL çek ile 25TL daha indirim sağlanabilir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Ben gözüme lm960v kestirmiştim ama beni aşıyor o düzeyde tv almak için biraz birikim yapmam lazım acaba böyle bir tvmi alsam...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
linkte bir şey dikkatimi çekti akıllı sensör yazan yerin üst kısmında 2 resim var , 2 resimde de mekan aynı ama arka fonları farklı , gece resminde gökdelenler varken gündüz resminde gökdelenler yok olmuş .. bu tv 2d den 3d ye geçişte arka fonları yokmu ediyor acaba....)

o fotoğraf aydınlık ve karanlık ortamda görüntünün nasıl olduğunu belirtiyor.. ışığa göre kendini ayarlıyor yani...

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Buradaki daha mantıklı. Hem smart tv özelliği hemde 400Hz.

o da 42" angel75' büyük ekranlı olanı al diyor.

lm960v ile bu televizyon kıyaslanamaz sayın REDFOKS :) o amiral...
bir öneri: 3d alacaksanız büyük ekran olsun..
lm960v yeteri kadar büyüktü sanırım daha büyüğü ifada tanıtılan 84" olanlar sanırım. Lg ve Sony tanıtmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
lm960v ile bu televizyon kıyaslanamaz sayın REDFOKS :) o amiral...
bir öneri: 3d alacaksanız büyük ekran olsun..

evet daha mantıklı.. bu televizyon konusu açılmıştı...

Konudaki sitede daha da ucuzmuş (1,699)...

o da 42" angel75' büyük ekranlı olanı al diyor.

lm960v yeteri kadar büyüktü sanırım daha büyüğü ifada tanıtılan 84" olanlar sanırım. Lg ve Sony tanıtmıştı yanlış hatırlamıyorsam

Sipali senin ama 84"'de ciddimisin :)

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Tepkime süresi anca online fps oyun oynarken fark edilir.Evde tek başına pc den oynarken etkileneceğini sanmıyorum.

Online oyunlarda FPS yi hissedilmez, 40 ile 60 arasındaki farkı göz hissedemez çok zordur.
Online oyunlarda önemli olan konu ping dir. Sanırım karıştırdınız.
30ping ile 60ping arasındaki farkı siz hissetmezsiniz ama 30ping lik adam size mermi sıkıp sizi öldürdüğünde belki siz daha yeni adamı görmüş olacaksınız :)

Dün sabah BF3 oynarken başıma geldi.
100 ping ile oynarken, düşmanı gördüm ateşe başladığı sırada gücüm az olduğundan kaçayım dedim köşeyi döndüm, hatta ikinci köşeyi döndüm ama yinede oradan öldüm :D

LG panelleri çok kaliteli ancak TR de satılan her modeli kaliteli değil.
Biz netten beğendik VatanBilgisayar'a cihazı almaya gittik. Tam bir hüsrandı...
Ondna vaz geçip Samsung aldık.

Ekranları ile dillere desten MAC lerde genelde LG panel kullanıyor ama TR de her LG iyi değil arakadaşlar.
Görmeden almayın.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=287113]sebastiantr[/MENTION]; böyle bir televizyonu görmeden almayalım peki.. ama nesine dikkat edeceğiz?

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@sebastiantr; böyle bir televizyonu görmeden almayalım peki.. ama nesine dikkat edeceğiz?

Ne aradığınız ve ne yapacağınız en önemli etken.
Bizde 40" Sony LCD var, Sunny marka bir standart reciver ile uydu yayınları izleniyor.
Ablamlarda en son teknoloji Samsung 6xxx serisi 40" LED var, yine Sunny marka aynı seri reciver ile TV izleniyor.

Bizim televizyonun görüntüsü daha iyi.

Eğer siz böyle televizyon alıp uydudan yada karasal (klasik anten) yayından, yada netten TV izleyecekseniz alın en ucuzunu...

Ancak yok ben HD reciver alıcam HD kanalları izleyeceğim bundan da önemlisi ben bir PC veya media player vasıtası ile sürekli 720p, 1080p film izleyeceğim diyorsanız işte herşeye dikkat etmek lazım.

Ben TV izlemem, izlediğimde de online TV bu ile izlediğim için TV alacak olsam tek amacım 1080p fimleri izlemek için alırdım.
O sebepten de bütçemin yettiği en yüksek "Hz" sahibi TV üzerine odaklanır, gider bir mağzada çalışırken görür, yanındaki diğer markalar ile kıyaslardım.

Şimdi bu modeli görmedim, gördüysemde farkında değildim.
Vatan bilgisayarda kampanya ile 1400 küsür TL ye satılan bir modeli beğendik, netten yorumları okuduk, inceledik tamam dedik bunu almaya gidiyoruz iş çıkışı.
Gittik vatana orda gösterdiler bize işte TV bu...
Baktık, yandakilere baktık...

İyi ya dedik bu fiyata bu kadar olur ne olacak.3D sini denedik, ekranda tık yok dedik bi yanlış olmasın 3D aktif mi? Evet aktif...
Tamam dedik malzeme bu yapacak bişey yok.
Yalnız yanımızda Samsung un 1200TL ye 5000 serisi falan smart olmayan TV si var.
Basit bir animasyon oynatıyorlar hayranlık uyandıracak cinsden.
Bizim LG de kendi özel LG tanıtım videosu var :blink:

Samsung unde beğendiğimiz TV nin 40" i yok.
Dedik alalım LG yi ne olacak sanki en iyisini alsak eskimeyecek.

Elemana dedik bunu almak istiyoruz, varmı yenisi...
Vatan Bilgisayar çalışanının bize verdiği cevap yemin ediyorum bu oldu;
Bu mu? niye ki? :blink: :blink:

LG ler tırttır gidin en dandik Samsung u alın, plazma alın buna ne para vereceksiniz falan dedi.
Adam doğruyu söyleyince ne yalan söyliyim ben şok oldum pek alışık değilim böyle firmalarda satıcıların böyle konuşmasına...

Nitekim almadık. Uzun bir müddet Samsung kovaladık, en son bizimkilerin canına tak etti aman bi kere alıcaz be diyip 40SE6750 gibi bir seri aldılar.

400hz 3D dahili HD uydu alıcılı (kanal geçişleri acayip yavaş) müthiş görüntü kalitesi olan bir TV aldılar.
Ancak bu kalite ne zaman ortaya çıkıyor? Bir media player ile 1080p video oynattığında yoksa bizim evdeki 6 senelik LCD tv den farkı yok. (smart olması dışında ki oda bana hitap eden bişey değil.)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=287113]sebastiantr[/MENTION]; çok teşekkür ederim açıklaman için...
fakat lg'nin lm serisi hakkında o kadar iyi yorumlar falan varken bunu okumak inan beni de şaşırttı..
belki bu modelde birşey vardır.. bilemedim şimdi.. :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Tam neler oluyor burada diyecektimki kampanya bitmiş sanırım.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
@sebastiantr; çok teşekkür ederim açıklaman için...
fakat lg'nin lm serisi hakkında o kadar iyi yorumlar falan varken bunu okumak inan beni de şaşırttı..
belki bu modelde birşey vardır.. bilemedim şimdi.. :)

LG dünyanın en iyi panel üreticilerinden, kimine göre en iyisidir belkide...
Ancak inanın bana bu TV ve monitör olayında kullanıcı yorumları bir kenara gidip görüp incelemek lazım.
Kaba bir tabirle kavun kapurz gibi seçmek lazım :D

Bugün TV alacak olsam USB belleğimi alır giderim Vatan Bilgisayar Bimeks gibi firmalara denerim TV yi mutlaka başka türlü asla almam.

Şimdi ben sözünü ettiğim LG yi hatırlamıyorum. Mayıs-haziran ayında yaşadığımız bir olaydı.

Vatan 'ın %25 kampyasında normalde 1899TL gibi olan bir ürünü 1400küsür dü.

Tüm özellikleri 10 numaraydı. Nette sağda solda, DH de orda burda herkesin yorumu iyi, yok efendim bilmem kaç candela imiş, yok 200hz imiş, fullHD imiş (sanki özellikmiş gibi), işte 8 tane 3D gözlük veriyorlarmış, üstelik pilli değilmiş bu yüzden çok hafifmiş şöyleymiş böyleymiş bir sürü hakkında olumlu fikir vardı.

Gittik gördük, satıcı bizimle dalga geçti bunu mu alacaksınız diye o derece işte :D

Tabiki ben demiyorum ki LG tv ler kötüdür, 5 para etmez sakın almayın.
Mutlaka çok iyileri vardır. Gidin bir markete inceleyin yanınızda USB ile film izleyin.