Dizi Son Zamanların En Yeni ve En Çok İzlenen Zombi Dizisi "All Of Us Are Dead" 1 Sezon / 12 Bölüm

Bu konuyu okuyanlar

Buse Özübek

SDN
SDN
Katılım
31 Aralık 2021
Mesajlar
345
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
Yaş
29
"All Of Us Are Dead" Kore yapımı Netflix dizisi. 1 sezon 12 bölümden oluşuyor.



Dizi bana koronavirüs salgınının patlak verdiği ilk zamanları hatırlattı. Zombi salgını da bir kişiye bulaşması sonucunda dağılarak tüm şehre yayılıyor.

Gerilim sevenler için oldukça başarılı bir yapım aynı zamanda içinde duygusallıkta barındırıyor. Gençler, annelerinin babalarının onları kurtarmaya geldiklerinde ruhlarının zombiye dönüşmelerine şahit oluyor. Zombi virüsünün nasıl ve neden ortaya çıktığını anlatan dizi, kaç insanın canavara dönüştüğünü de gözler önüne seriyor.



Dizde sanat ekibi de başarısını konuşturmuş. Oyuncular zombiye dönüşürken tiplemelerinin değişmesini seyirciye çok güzel aktarıyorlar.

Dizi ve Dövüş Sanatı Hakkında;

Uzak doğuda dövüş sanatları tarihçesi epey eski yıllara dayanıyor. Uzak Doğu filmlerinde de dikkat ederseniz mutlaka dövüş spor dallarından sahneler mutlaka görürsünüz.

Taekwondo spor dalı da Kore'nin milli spordur. Bu ülkede doğup, büyüyüp, gelişmiştir. All Of Us Are Dead dizisinde de taekwondo sahnelerini sık sık görüyoruz.

Dövüş sanatları kesinlikle karşı tarafa kaba kuvvet uygulamak değildir, size gelecek olan saldırıya karşı savunma sanatıdır. Bu dizide de zombiler insanlara saldırınca savunma olarak kullanılan tekme ve yumruk tekniklerini görüyoruz.


 
Son düzenleme:
Üst