Son kurban Arda

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
news_manset_resim_rw_arda.jpg

Galatasaray'da sağ kanattaki sıkıntı gün geçtikçe büyüyor. Geçen sezon sol kanatta oynayan Arda da sağda yer aldığı 2. maçta sakatlanarak oyunu terketmek zorunda kaldı. Belinden sakatlanan Arda'nın durumu henüz belli değil.

Uğur, Sabri, Barış ve Hasan Şaş'ın ardından sağ kanadın son kurbanı Arda oldu. Maçın 30. dakikasında yerde kalan Arda, oyuna devam edemedi ve yerini Alparslan'a bıraktı. Arda'nın soyunma odasına giderken, şanssızlığına isyan ederek tünelin camını yumrukladığı gözlendi. Soyunma odasına giderken belini tutarken, son durumunun yapılan kontrollerden sonra belli olacak.

Kaynak

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bell kötü... En az 1 ay dinlenmesi lazım...

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sağ kanada en son ben geçicem ya geçmiş olsun umarım önemli birşeyi yoktur...

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Off bizim en cok başımızı yakan sakatlar.. İnsallah cok kötü birşey yoktur ve kısa zamanda düzelir.

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
sağ kanatta ne varsa bu sene kimse kalmadı...

dead_ghost geçsin sağa, o da sakatlanırsa (inşallah bişey olmaz :D ) onun yerine de ben geçerim. Bu ne ya herkes sakatlanıyor. bence bizim klüp doktorumuzda iş yok gibi, ya da takımın üzerinde nazar var nazar :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sağ kanatta ne varsa bu sene kimse kalmadı...

dead_ghost geçsin sağa, o da sakatlanırsa (inşallah bişey olmaz :D ) onun yerine de ben geçerim. Bu ne ya herkes sakatlanıyor. bence bizim klüp doktorumuzda iş yok gibi, ya da takımın üzerinde nazar var nazar :D

elimden geleni yaparım ( sakatlanana kadar ) :D
sonra yerime geçecek cengaver bulunur yaaa :D
nazar var büyü var neler var neler :D

ridvan1452

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cok kotu ya hele arda icin cok kotu cok